Een Doe-het-zelf Hawaiiaans Feest Geven?

Inhoudsopgave:

Een Doe-het-zelf Hawaiiaans Feest Geven?
Een Doe-het-zelf Hawaiiaans Feest Geven?

Video: Een Doe-het-zelf Hawaiiaans Feest Geven?

Video: Een Doe-het-zelf Hawaiiaans Feest Geven?
Video: Reflectorkunst maken | Doe Het Zelf 2024, April
Anonim

Het Hawaiiaanse feest wordt vaak op het strand gehouden. Thuis is de kamer versierd met tekeningen van de Hawaiiaanse eilanden, bloemen, vlinders. Exotisch fruit, zeevruchten, vlees moeten op tafel aanwezig zijn. Zomerkostuums van de deelnemers worden aangevuld met bloemkralen, schelpen of parelarmbanden.

Een doe-het-zelf Hawaiiaans feest geven?
Een doe-het-zelf Hawaiiaans feest geven?

Het Hawaiiaanse feest wordt zowel in de kring van dierbaren als op een zakelijk evenement gehouden. Meestal laat dit evenement niemand onverschillig - er is voor iedereen een zee van positieve emoties. De beste optie is om de rechtvaardigen in de zomer op het strand door te brengen, maar in de winter zul je je de zomerdagen herinneren.

Uitnodiging

Als je alles "voor het echt" wilt doen, begin dan eerst met het maken van uitnodigingen. Ze moeten opvallend en helder zijn. Om deze reden is het beter om een turquoise achtergrond te gebruiken met palmbomen, kunstmatige tropische bloemen. In de regel geeft de uitnodiging de vereiste aan voor de kleding van de gasten. De outfit moet helder en zomers zijn.

Feestorganisatie

Als het budget beperkt is, kunnen de muren worden versierd met heldere zomerfoto's en afbeeldingen van de Hawaiiaanse eilanden. Koop indien mogelijk een paar echte palmen, die zijn versierd met bloemen, vlinders, vogels. Exotisch fruit kan door het hele huis in manden worden gerangschikt. Past perfect in het ontwerp van een aquarium met tropische vissen. De voordeur is versierd met een bloemenboog. Als de vakantie in de natuur plaatsvindt, kunnen lichte stoffen, bloemen en groen voor decoratie worden gebruikt. Dit alles stelt de deelnemers meteen in staat zich onder te dompelen in de juiste sfeer.

Kostuums

De heldere kostuums van de deelnemers moeten worden aangevuld met kralen gemaakt van bloemen, die lei worden genoemd. Deze decoratie zou door elke gast gebruikt moeten worden. In de toekomst wordt dit decor mee naar huis genomen. Op een echt Hawaiiaans feest dragen vrouwen en mannen meestal verschillende lengtes hula. Bij zo'n bijeenkomst is het voor vrouwen niet verboden om een groot aantal armbanden, kransen, topjes en haarspelden van bladeren te gebruiken. Parel- en houtproducten zijn perfect.

We hebben de tafel gezet

Experts raden aan om een grote ananas in het midden van de tafel te plaatsen. Welkomstcocktails worden geserveerd in kommen gemaakt van natuurlijke kokosnoten. Voor decoratie kun je een palmboom gebruiken die is gemaakt van olijven, die op een spies worden gestoken en aan de bovenkant worden groene uien en peterselie gestoken. Als het feest voor volwassenen wordt georganiseerd, kunnen de gasten fruitlikeur, log drings, kokosrum worden aangeboden.

Als je ooit op de Hawaiiaanse eilanden bent geweest, dan weet je dat je er keukens van verschillende landen op kunt vinden. Daarom zullen niet alleen zeevruchten relevant zijn, maar ook kebabs, groentesalades.

Tot slot moet gezegd worden dat geen enkel Hawaiiaans feest compleet is zonder opruiende dansen en themaspellen. Verbind daarom je vrienden en maak het beste entertainmentprogramma.

Aanbevolen: