Hawaiiaans Trouwscript Wedding

Inhoudsopgave:

Hawaiiaans Trouwscript Wedding
Hawaiiaans Trouwscript Wedding

Video: Hawaiiaans Trouwscript Wedding

Video: Hawaiiaans Trouwscript Wedding
Video: Song especially made for Sarah: Trouw Sarah en Joris 2009 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een plechtige gebeurtenis die je je leven lang wilt herinneren. Pasgetrouwden hebben vaak de wens om niet alleen de hele avond fatsoenlijk aan tafel te zitten, maar ook om zichzelf en hun gasten te amuseren. Een bruiloft in Hawaiiaanse stijl kan dit verlangen volledig bevredigen.

Hawaiiaans trouwscript wedding
Hawaiiaans trouwscript wedding

De nuances van de "Hawaiiaanse bruiloft"

Hawaii is een exotisch eiland omzoomd met palmbomen, vol met heerlijk fruit en aan alle kanten omgeven door water. Om alle smaak over te brengen, moet je de juiste plaats kiezen voor een thema-huwelijk. De ideale optie is de kust / oceaan.

Als er geen zijn, is een zwembad voldoende. In dit geval moet u een sportcomplex of een landhuis huren voor de viering. Een andere optie - een bruiloft in Hawaiiaanse stijl kan worden georganiseerd tussen exotische kasplanten.

Bij het plannen van een bruiloft in Hawaiiaanse stijl moet er veel aandacht worden besteed aan de omgeving. Allereerst zijn dit natuurlijk karakteristieke "kettingen" van bloemen en bladeren, rokken gemaakt van lange franjes, plantenhaarversieringen. Als het te duur is om accessoires voor gasten te maken van natuurlijke bloemen, kun je je beperken tot producten gemaakt van kunstmatige materialen.

Accessoires voor tafels geven je ook het gevoel alsof je in Hawaii bent. Verschillende paraplu's, heldere buizen, figuren voor een bril zijn hier niet overbodig. De gerechten zelf kunnen ook veelkleurig zijn - dit maakt de bruiloft origineel en gedenkwaardig.

Net zoals een theater begint met een kapstok, begint een bruiloft met een ontvangen uitnodiging. Gebruik geen standaard, maar thematische ansichtkaarten om gasten de "exotische touch" als een kristal te laten voelen. Als er niet veel mensen op de planning staan, maak ze dan zelf (tot een schematische tekening). Gebruik anders een professional of koop bijpassende uitnodigingen in de winkel.

Hoe een Hawaiiaanse bruiloft te houden?

Hawaii staat bekend om zijn vriendelijkheid en gastvrijheid. De eilandbewoners begroeten de gasten met een brede glimlach en verwelkomende cocktails. Herhaal deze traditie in een Hawaiiaans huwelijksscenario. Laat animators in passende kostuums de gasten verwelkomen aan het begin van de vakantie. Voor cocktails kun je een speciale bar opzetten met een barman, of meisjes in Hawaiiaanse outfits kunnen ze uitdelen.

Bepaal vervolgens de sfeer. Dit kan met een speciale videosequentie. Het kan bijvoorbeeld foto's van de natuur, leuke eiland- en strandfeesten bevatten. Als de pasgetrouwden deelnamen aan dergelijke evenementen, zouden deze fragmenten aan het einde van de presentatie moeten worden opgenomen.

Aan het einde van de video ontmoeten de genodigden de pasgetrouwden. Dit moment zou voorbij moeten gaan zonder het traditionele huwelijkspandemonium. Meisjes in kostuums strooien bloemblaadjes van exotische bloemen voor de jongeren, terwijl mannelijke animators speciale cocktails presenteren. Gebruik nationale melodieën of live muziek (met drums en andere eilandspecifieke instrumenten) als muzikale begeleiding.

Na de eerste toast “To the Young” kunnen evenementen zich op verschillende manieren ontwikkelen. U kunt bijvoorbeeld een groep met nummers in Hawaïaanse stijl op het podium uitnodigen. Of start direct met verhuizen. Een van de meest interessante en opwindende zijn de Hawaiiaanse dansmasterclasses. Zet het zeker in het evenementenprogramma.

Let op: voor een Hawaiiaanse bruiloft hoef je geen gesofisticeerde nieuwe wedstrijden en entertainment te bedenken. Traditionele die op een nieuwe manier zijn ingericht, zijn ook heel geschikt. Het losgeld van de bruid kan bijvoorbeeld worden gepresenteerd als "het nationale plezier van de eilandbewoners", en "Jongen of meisje" kan "Kokosveiling" worden genoemd. Zorg ervoor dat je wat bamboestokplezier in je script opneemt. Dit interessante spel zal gasten van alle leeftijden aanspreken.

Aanbevolen: