Wat Geef Je Een Jongen Voor 1 Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Jongen Voor 1 Jaar?
Wat Geef Je Een Jongen Voor 1 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Jongen Voor 1 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Jongen Voor 1 Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

De eerste verjaardag van een kind is een zeer belangrijke gebeurtenis voor zowel de baby als hun ouders. Deze dag moet onvergetelijk en magisch worden voor de kleine jarige. Natuurlijk kun je niet zonder een cadeau, want kinderen zijn dol op verrassingen.

Wat geef je een jongen voor 1 jaar?
Wat geef je een jongen voor 1 jaar?

Feestelijke entourage

Een baby van een jaar oud is al behoorlijk groot en onafhankelijk. Op deze leeftijd begint hij te lopen (of zal dat de komende maanden gaan doen), probeert hij iets te zeggen en begrijpt hij al aardig wat van wat er in zijn leven gebeurt. Daarom moet de eerste grote vakantie in zijn leven ongebruikelijk worden gemaakt, anders dan andere dagen.

De babykamer kan worden versierd met ballonnen, bij voorkeur met heliumballonnen. gewone kunnen onverwacht barsten en het kind bang maken. Je kunt ook felgekleurde posters, foto's of grappige plaatjes ophangen. Je kunt je verjaardag vieren in een café, thuis met dierbaren, of gewoon in een familiale sfeer zitten. In principe heeft de baby geen feesten nodig, en de sfeer van de vakantie is belangrijk, waardoor hij de ongebruikelijkheid van deze dag begrijpt.

Een cadeau kiezen

Natuurlijk zijn geschenken voor de kleine held van de gelegenheid vereist. Op deze leeftijd zijn de verschillen in hobby's tussen meisjes en jongens nog niet erg merkbaar, dus de verdeling van geschenken naar geslacht is niet significant. Voor algemene ontwikkeling heeft de jongen ook poppen (of hun schijn) nodig om lichaamsdelen en de eerste rollenspellen te bestuderen, en meisjes hebben auto's nodig.

Het kiezen van een cadeau voor een kind is al moeilijk genoeg. Als u de ouders bent van de jarige, dan vereenvoudigt dit de zaak, want je weet beter, hoe gepassioneerder het kind is. Als je bent uitgenodigd voor een vakantie, of een naaste familielid bent van een kind, dan kun je ook het beste aan je ouders vragen wat je beter kunt kopen. In het slechtste geval kun je veilig geld (of een certificaat aan een kinderwinkel) doneren, maar zorg ervoor dat je een klein speeltje aan zo'n geschenk bevestigt.

Sommige soorten speelgoed zijn leiders bij het kiezen van een cadeau voor een kind van een jaar oud. Maar voordat je ze koopt, moet je je ouders vragen of er al iets soortgelijks is en of de plaats dit cadeau toelaat (als het groot genoeg is). Op een van de eerste plekken staat een kindertenthuisje. Het gebeurt zowel met ballen (je kunt zowel een droog zwembad gebruiken) als zonder ballen. Er zijn totaal verschillende ontwerpen, sommige zijn voorzien van tunnels, ballenmanden, enz. Veel kinderen spelen graag in dergelijke huizen, en de ballen stellen hen in staat zich fysiek te ontwikkelen en met hen nieuwe nieuwe spellen te bedenken. U kunt gewoon een droog ballenbad kopen, dat bij warm weer zoals gewoonlijk kan worden gebruikt door het met water te vullen.

Een ander veelvoorkomend speelgoed zijn schommelstoelen, die in totaal verschillende maten en soorten verkrijgbaar zijn: opblaasbaar, houten, plastic, pluche. Er zijn musicals, liedjes zingen of geluiden maken, er zijn er ook die als brancard kunnen worden gebruikt. Een schommel is ook een goede optie - er zijn vloer- of hangende exemplaren. Deze laatste gaan voor een langere gebruiksduur.

Op eenjarige leeftijd loopt het kind al of probeert het het te doen. En een rolstoel, waar je je bij de eerste stapjes aan vast kunt houden, komt ook goed van pas. In de toekomst kan het worden gebruikt als een tolokar - berijd het, duw met je voeten van de vloer. Als de financiële situatie het toelaat, is een elektrische kinderauto een prima cadeau-optie. Het werkt op batterijen en velen worden geleverd met een afstandsbediening. Deze laatste zijn geschikt wanneer het kind nog niet in staat is om met eigen vervoer te rijden.

Als het kind erg mobiel is en van beweging houdt, dan kunnen sportcomplexen voor de kleintjes, kleine Zweedse muren, grote opblaasbare ballen (met hoorns) een goed cadeau zijn. Het is zeer gunstig voor de lichamelijke ontwikkeling, maar niet alle kinderen gebruiken het. Het hangt af van het temperament van het kind.

Er is veel educatief speelgoed in de winkels, je hoeft alleen maar naar de aanbevolen leeftijd te kijken. Muziekinstrumenten zijn populair: drums, piano, metallofoon, enz., huishoudelijke artikelen: telefoon, afstandsbediening en andere.

Kinderboeken zijn ook een goed cadeau, want er is nu een enorme keuze. Je moet ze ook kiezen op basis van leeftijd. Muziekboeken (lezen of zingen met een druk op de knop), educatieve boeken die de baby helpen nieuwe kennis op te doen (dieren, kleuren, vormen, enz.) Zijn zeer geschikt.

Natuurlijk komt gewoon speelgoed zoals bouwdozen, kubussen en mozaïeken ook van pas voor het kind. Het belangrijkste is dat ze geen kleine details en scherpe hoeken bevatten.

Een eenjarige jongen kan auto's krijgen aangeboden, zowel gewoon als met geluidseffecten, een muzikaal stuur, vliegtuigen of een ander soort vervoermiddel. Kindervervoer, dat een alternatief is voor een kinderwagen, is ook een leuk cadeau als dat is afgesproken met de ouders van het kind. U hoeft zich alleen op het seizoen te concentreren: in de zomer - een driewieler met een handvat, in de winter - een slee. Hun keuze is ook groot, het is noodzakelijk om bij het kopen rekening te houden met alle subtiliteiten. Een fiets voor peuters is bijvoorbeeld meer bedoeld voor hun ouders om op hen te rijden, en niet om in de toekomst zelfstandig te rijden, omdat ze zijn vrij zwaar en de pedalen zijn niet altijd handig voor torsie.

Over het algemeen zijn er veel cadeaumogelijkheden, hierbij moet je rekening houden met je financiële mogelijkheden en de wensen van je ouders. Er kunnen ook nuttige dingen worden gedoneerd: kleding, schoenen, beddengoed, sieraden, enz. Een creatief cadeau, een afgietsel voor een kinderhandje/voetje, heeft zich goed bewezen; een boek waarvan de hoofdpersoon de jarige is; familiefotosessie, enz. In dit geval is het de moeite waard om speelgoed voor de baby te bevestigen, omdat, hij zal het nut van de dingen nog niet waarderen.

Welke geschenken mogen niet worden gegeven?

Er is genoeg om uit te kiezen, maar je mag geen fouten maken. Ten eerste is het kind pas een jaar oud en hoeft het niet hetzelfde speelgoed te geven voor de groei. Als het geschikt is voor een ouder kind en moeilijk genoeg is, dan zal de jarige gewoon niet geïnteresseerd en niet relevant voor hem zijn. Ten tweede moet u bij het kiezen van speelgoed letten op de kwaliteit en het materiaal waarvan het is gemaakt. Een goedkoop cadeau kan meer frustrerend dan vreugdevol zijn. Laat het eenvoudiger zijn, maar beter dan met veel toeters en bellen, die binnen een paar dagen ophouden te functioneren. Ten derde mag het speelgoed geen kleine onderdelen bevatten die een kind per ongeluk kan inslikken.

Het maakt het kind absoluut niet uit hoeveel het geschenk kost, het gebeurt dat een kleinigheidje hem meer interesseert dan een duur ding. Besteed aandacht aan wat het kind meer interesseert en dan zul je hem zeker oprecht plezier doen.

Aanbevolen: