Wat Geef Je Een 7-jarige Jongen Voor Zijn Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een 7-jarige Jongen Voor Zijn Verjaardag?
Wat Geef Je Een 7-jarige Jongen Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een 7-jarige Jongen Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een 7-jarige Jongen Voor Zijn Verjaardag?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Verjaardag is de meest favoriete feestdag van elk kind, want op deze dag is alles mogelijk voor hem, hij wordt niet uitgescholden en vooral, hij krijgt veel verschillende geschenken.

Wat geef je een 7-jarige jongen voor zijn verjaardag?
Wat geef je een 7-jarige jongen voor zijn verjaardag?

Het kiezen van een cadeau is geen eenvoudig proces. Vooral als het cadeau bedoeld is voor een 7-jarige jongen. Hij is tenslotte geen kind meer, maar hij lijkt nog niet volwassen.

Natuurlijk is 7 jaar al een "vaste" leeftijd! En op hun verjaardag kunnen ouders en dierbaren niet meer uitstappen met een nieuw jasje of een doos bonbons. Op deze leeftijd weet het kind vaak al wat hij wil. Maar donateurs daarentegen kijken hun ogen uit bij de keuze van geschenken.

Mogelijke geschenken

Cadeau-experts en kinderpsychologen zijn van mening dat de keuze voor een cadeau moet worden bepaald door de hobby's van de jongen. Dat wil zeggen, als het kind tekent, geef hem dan tekenbenodigdheden voor zijn verjaardag. Als je gaat sporten, kun je de juiste uitrusting cadeau doen. Als hij graag leest - een goed boek, enz.

Je moet je kind geen schoolspullen geven op zijn verjaardag, alleen maar omdat hij al in het eerste leerjaar zit. Zelfs als de jongen dolblij is met zijn studie, zal een nieuwe knapzak of "coole" etui spoedig als cadeau uit het geheugen worden gewist en door het kind als alledaags worden ervaren.

Maar u weet waarschijnlijk dat geschenken een echte verrassing moeten zijn en lang herinnerd moeten worden.

Er zijn momenten waarop een 7-jarige jongen nog niet heeft besloten over zijn hobby's. In dit geval kunt u een geschenk "ahead of the curve" geven, bijvoorbeeld een bal of een hockeystick - plotseling is hij een toekomstige voetballer of hockeyspeler.

Een goede hulp bij het kiezen van een geschenk kan de wens van het kind zijn. Dat wil zeggen, je kunt hem gewoon geven waar hij van droomt. Als hij een mobiele telefoon wil - geef hem dan, alleen niet erg duur, omdat kinderen van deze leeftijd in de regel nog niet erg bekend zijn met de prijzen en waarde van het geschenk. Wil je een tablet? Nou, dit is ook een geweldig cadeau! Alleen in dit geval moet je het kind goed motiveren, zodat het dagenlang niet zit.

Als je denkt dat een tabletcomputer een te duur cadeau is voor een zevenjarige jongen, houd er dan rekening mee dat je naast het origineel een goedkoper model kunt kopen, waarvan de kosten ongeveer 2000 roebel zullen zijn.

Veelzijdige en ongebruikelijke geschenken

Het meest veelzijdige cadeau voor een 7-jarige jongen is natuurlijk speelgoed. Maar niet zomaar een eerste die overkomt, maar gekozen volgens de voorkeuren van het kind. Hij houdt van auto's - geef een auto, vliegtuigen - een vliegtuig, enz. Naast eenvoudige speelgoedmodellen kunt u kiezen voor een radiografisch bestuurbaar speelgoed. Het kan een auto, een helikopter of zelfs een jacht zijn.

Ook een fiets, scooter of rolschaatsen kunnen worden toegeschreven aan universele geschenken waaraan geen enkele jongen onverschillig zal blijven.

Maar ongebruikelijke geschenken bevatten iets dat je gewoon niet kunt kopen. Bijvoorbeeld een dolfinarium, circus, waterpark of een theatraal verjaardagsfeestje bezoeken.

Het belangrijkste van een geschenk is dat het je kind vreugde moet brengen, en hiervoor moet je een beetje weten over de hobby's van het kind en niet bang zijn om te experimenteren.

Aanbevolen: