Hoe Maak Je Een Spiderman-masker?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Spiderman-masker?
Hoe Maak Je Een Spiderman-masker?

Video: Hoe Maak Je Een Spiderman-masker?

Video: Hoe Maak Je Een Spiderman-masker?
Video: Spider-Man: Miles Morales Mask With MOVING LENSES! DIY (No Electronics) 2024, April
Anonim

Behaag je kind met het masker van zijn favoriete held. Probeer een menselijk masker voor hem te maken - met je eigen handen kost dit een minimum aan tijd en vaardigheden.

Hoe maak je een Spiderman-masker?
Hoe maak je een Spiderman-masker?

instructies:

Stap 1

Alle kinderen kijken graag naar tekenfilms en iedereen heeft zijn eigen favoriete personage. Een groot aantal jongens is gewoon dol op man-. Als je je kind een plezier wilt doen, maak hem dan een masker in de stijl van zijn favoriete personage.

Stap 2

Neem hiervoor een supplex jerseystof, een mesh met kleine mazen en een textielmarker. Houd er rekening mee dat supplex jersey erg handig is voor het naaien van kinderpakken, omdat het zeer duurzaam en praktisch is en gemakkelijk in alle richtingen kan worden uitgerekt. Neem de stof en knip twee delen uit in de vorm van een helm volgens de grootte van het hoofd van het kind (voor een nauwkeuriger patroon kun je de jongenshoed gebruiken) en verleng de lijnen gewoon naar de nek. Maak de details rekening houdend met de naadtoeslag.

Stap 3

Neem nu het gaas en knip twee delen uit voor de ogen. Naai de ogen aan een van de delen van het masker. Omlijn de ogen met een zwarte stift en knip het breiwerk onder het gaas uit zodat het kind door het masker kan kijken.

Stap 4

Naai vervolgens de twee delen van het masker naar binnen gericht, verwerk de naden en keer het masker binnenstebuiten. Neem nu een marker, het is beter als het een glitter is (zilver met een glanzend effect) en teken een spinnenweb op het masker.

Stap 5

Om de tekening nauwkeuriger te herhalen, gebruikt u de foto's van het originele kostuum, die in overvloed op internet te vinden zijn. Je masker is klaar, het is best comfortabel om erin te ademen dankzij de aanwezigheid van een gaas rond de ogen.

Aanbevolen: