Hoe Maak Je Een Spiderman-kostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Spiderman-kostuum?
Hoe Maak Je Een Spiderman-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Spiderman-kostuum?

Video: Hoe Maak Je Een Spiderman-kostuum?
Video: Hoe word je Spider-Man? 2024, April
Anonim

Voor verschillende matinees, carnavals en feestdagen hebben kinderen vaak een carnavalskostuum nodig, en tegenwoordig zijn kostuums enorm populair bij kinderen, waarin ze zich dichter bij hun favoriete stripboek en stripfiguren kunnen voelen. Een van deze helden, geliefd bij veel kinderen, is Spider-Man, en het zal niet moeilijk voor u zijn om een Spider-Man-kostuum voor uw kind te naaien.

Hoe maak je een Spiderman-kostuum?
Hoe maak je een Spiderman-kostuum?

Het is nodig

  • - gebreide stof (blauw, rood, zwart),
  • - doorschijnend licht gaas,
  • - een stift om op stof te tekenen,
  • - Ballon

instructies:

Stap 1

Maak van het witte gaas twee identieke delen, die lijken op twee langwerpige ogen.

Stap 2

Knip uit de rode trui in tweevoud een vorm voor het hoofdmasker, taps toelopend naar de nek. Maak van dezelfde rode trui onderdelen voor twee lange vingerloze handschoenen - in totaal zou je vier onderdelen moeten krijgen. Knip vervolgens een stuk uit voor de riem en voor de bovenkant van het pak - de voor- en achterkant.

Stap 3

Je hebt ook twee gelijke vierkanten rode trui nodig. Knip andere delen van het kostuum uit blauwe gebreide kleding, waarbij je je concentreert op het beeld van een persoon uit een film of stripboek. Je hebt blauwe inzetstukken met col en blauwe mouwinzetten nodig. Ook uit de blauwe stof moet je de details voor de nauwsluitende broek uitknippen.

Stap 4

Knip aan de voorkant van het masker twee gaten uit die passen bij de vorm van de mesh-ogen en knip ze af met smalle zwarte tape. Naai de doorzichtige oogdelen van mesh in de vlecht. Naai de voor- en achterkant van het masker aan elkaar.

Stap 5

Ga dan verder met het naaien van de coltrui - match de achterkant en de korte voorkant in rode jersey, neem dan de gesneden blauwe panelen en naai de bovenkant van het pak aan elkaar. Naai een riem aan de onderkant van de coltrui.

Stap 6

Leg de delen voor de poten op tafel en naai een manchet van een vierkant rode jersey aan elk van de poten. Naai een sok van dezelfde rode trui aan de manchetten en naai vervolgens de kruisnaden volledig. Naai de handschoenen en verwerk de sneden.

Stap 7

Om een afgewerkt pak met spinnenwebben te schilderen, neem je een zilveren omtrek voor het schilderen op stof of een zilveren stift op textiel en breng je voorzichtig een spinnenwebpatroon aan op het pak. Om het hoofd te schilderen, draag je een kostuummasker over de ballon.

Aanbevolen: