Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Een Geschenk Aan Je Grootmoeder

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Een Geschenk Aan Je Grootmoeder
Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Een Geschenk Aan Je Grootmoeder

Video: Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Een Geschenk Aan Je Grootmoeder

Video: Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Een Geschenk Aan Je Grootmoeder
Video: Hoe maak je een verjaardagsnummer met je eigen handen 2024, April
Anonim

Grootmoeder. Van het woord zelf waait het warmte, tederheid, zorgzaamheid naar huis. Oma zal het altijd begrijpen, spijt hebben, knuffelen en zich meteen beter voelen. Maar zelf heeft ze jouw zorg niet minder nodig. Houd er bij het kiezen van een cadeau voor je oma rekening mee dat aandacht het allerbelangrijkste voor haar is. En je kunt haar de meeste aandacht geven door met je eigen handen een cadeau te maken, er energie, fantasie en tijd aan te besteden.

Maak je oma blij
Maak je oma blij

Het is nodig

Fotoalbum, linten, kant, schaar, draden, naald, karton, viltstiften, plasticine, noten, zaden, vernis

instructies:

Stap 1

Maak een uniek familiefotoalbum. Om dit te doen, koop je een gewoon album in een winkel en versier je het rekening houdend met de smaak van je grootmoeder. Dit zal je helpen met stof, linten, kant. Schrijf in het album korte herinneringen aan belangrijke gebeurtenissen in het leven van uw gezin, pak foto's op die u herinneren aan ontroerende momenten. En laat natuurlijk ruimte voor het plakken en opnemen van nieuwe herinneringen. Zo'n album zal van generatie op generatie in uw familie worden doorgegeven.

Stap 2

Veel grootmoeders zijn dol op handwerken. Maak een interessante nestpop voor haar. Neem een stuk karton en teken een matroesjka-vorm. Kleur je matryoshkapop in en laat onderaan ruimte voor het ronde naaldbed. Maak ook een speldenkussen van een kleine cirkel van karton en stof. Vul de ruimte tussen het karton en de stof met schuim of watten. Zo'n nestpop kan aan de muur worden gehangen bij de ladekast waar materialen voor handwerk worden bewaard.

Stap 3

Presenteer een vaas. Neem een eenvoudige glazen vaas of fles. Bedek het hele oppervlak met plasticine. Versier de bovenkant met zaden, noten, granen. Je kunt iets schrijven. Bedek met heldere of gekleurde vernis om te beveiligen. Deze vaas zal een geweldige toevoeging zijn aan het interieur en zal je oma doen denken aan bloemen.

Stap 4

Als deze opties je moeilijk lijken, maak dan gewoon een ansichtkaart en versier deze met een applique gemaakt van papier of plasticine. Verzamel een bos wilde bloemen. Het belangrijkste is om je ziel in dit geschenk te leggen. Oma zal blij zijn met elk geschenk als je het met liefde presenteert.

Aanbevolen: