Hoe Kies Je Een Trouwstijl Voor Je Feest?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Trouwstijl Voor Je Feest?
Hoe Kies Je Een Trouwstijl Voor Je Feest?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwstijl Voor Je Feest?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwstijl Voor Je Feest?
Video: Bruiloftsfilm Stefan u0026 Rianne I Feest! 2024, Mei
Anonim

Als in het dagelijks leven de originaliteit van de persoonlijkheden van de bruid en bruidegom, hun innerlijke wereld, doorbreekt en voor iedereen duidelijk wordt, dan zal zo'n paar nauwelijks lang hoeven te lijden met de keuze voor een huwelijksstijl, omdat stijl is een uitdrukking van de diepste essentie in kleding, manieren en voorkeuren. Maar degenen die geen drager zijn van een heldere stijl, hebben anderen ook iets over zichzelf te vertellen.

Hoe kies je een trouwstijl voor je feest?
Hoe kies je een trouwstijl voor je feest?

Het is nodig

  • - tijd;
  • - wederzijds begrip met een partner;
  • - hulp van een professionele huwelijksorganisator.

instructies:

Stap 1

Sta jezelf toe om samen met je geliefde te dromen hoe jouw "ideale bruiloft" eruit ziet. Misschien hebben dergelijke dromen je al sinds je kindertijd bezocht en zit er een kant-en-klaar beeld in je hoofd dat je zou kunnen proberen te realiseren? Deel deze dromen met elkaar of fantaseer gewoon - er zal zeker iets interessants op het niveau van een idee verschijnen.

Stap 2

Bedenk of je gemeenschappelijke hobby's of passies hebt: in muziek, literatuur, schilderen of film? Misschien staan jullie allebei dicht bij dit of dat historische tijdperk of die persoonlijkheid? Misschien bent u kenner van de cultuur en gebruiken van een bepaald land (Europees of exotisch), etnische groep? Als er iets is dat u verenigt in de lijst, bedenk dan dat er een interessant en onvergetelijk evenement voor u en uw gasten is.

Stap 3

Je kunt ook een oplossing in huwelijksstijl bouwen op één dominante kleur: het kan de favoriete kleur van de bruid zijn of een soort seizoenstrend. Kleur heeft ook een symbolische betekenis - bedenk welke kleur jou en je relatie, je verhaal symboliseert?

Stap 4

Een interessant idee is om een huwelijkssymbool of zelfs een personage te maken dat een speciale betekenis uitdrukt van het feest dat je erin wilt stoppen (een paar zwanen, Cupido's pijlen, een engel, een sleutel, een rode roos, een ridderjas wapens, hoorn des overvloeds, enz.) … Bruiloftspersonages kunnen gewoon je grappige "dubbelgangers" zijn voor wie je een intrigerend verhaal kunt bedenken en de decoratie kunt gebruiken om de gasten te "vertellen".

Hoe kies je een trouwstijl voor je feest?
Hoe kies je een trouwstijl voor je feest?

Stap 5

Wanneer je een hobby, personage of symbool vindt dat je verenigt, ga dan verder met nadenken over het visuele deel van de huwelijksstijl - het ontwerp. Zoek en bestudeer ontwerpstalen, objecten, instellingen die verband houden met het door u gekozen thema en bepaal alle mogelijkheden om de kenmerken en karakteristieke elementen van deze stijl op uw bruiloft te gebruiken: van de pakken van de bruid en bruidegom tot interieurdecoratie en de kleinste accessoires. Kies de juiste muziekscore.

Stap 6

Breng ook uw ideeën en dromen in verband met de formele en financiële kant van de viering (hoewel dit punt niet bepalend is bij het kiezen van een huwelijksstijl). Bepaal op basis van uw budget wat voor soort bruiloft u wilt organiseren: een formele bruiloft met veel genodigden (inclusief "status"), een bruiloft in een hechte kring van familie en vrienden, een informeel feest met vrienden of iets anders. Kies daarom het type receptie: een grote sociale receptie, buffet, banket of niet-standaard opties zoals een picknick of een Hawaiiaans luau-feest.

Stap 7

Let bij het kiezen van een onconventionele, persoonlijke stijl voor uw feest ook op de samenstelling van de genodigden. Het is immers onwaarschijnlijk dat een officiële gast ermee instemt om naar uw bruiloft te komen, bijvoorbeeld in een kostuum met het traditionele karakter van de Italiaanse folk Commedia del Arte. Bij het ontwerp van een bruiloft, bij het drukken, in monogrammen geborduurd op tafellinnen, is het echter vrij toegestaan om de symboliek van dit soort kunst te gebruiken.

Aanbevolen: