Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau?
Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau?

Video: Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau?

Video: Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Als we samenkomen voor een verjaardag van onze vrienden, familie en vrienden, hebben we vaak een vraag over hoe we een cadeau moeten presenteren, zodat het herinnerd en geliefd zal worden. Dit is heel eenvoudig te doen, je hoeft alleen maar een beetje te proberen.

Hoe geef je een verjaardagscadeau?
Hoe geef je een verjaardagscadeau?

instructies:

Stap 1

Als je al een cadeau hebt gekocht, maar absoluut geen idee hebt hoe je het moet presenteren, begin dan met het algemene ontwerp. Richt bijvoorbeeld een kamer mooi in. Het is helemaal niet nodig om hiervoor nieuwe reparaties uit te voeren, meubels te verplaatsen, etc. Koop veel verschillende ballonnen, gekleurde linten en, als het cadeau voor een meisje is, bloemen. Hang alles op en plaats het door de hele kamer. Maar het ziet er veel spectaculairder uit wanneer decoraties gemaakt van linten en ballen van de ene kamer soepel overgaan in de andere, waar het belangrijkste geschenk zich zal bevinden.

Stap 2

Leg van kaarsen of gloeilampen (u kunt nieuwjaarskaarsen nemen) het opschrift: "Happy Birthday!". Als het geschenk klein is, maak dan de plaats waar het staat anders dan anderen en merkbaar tegen de algemene achtergrond van de kamer. Het kan ook worden versierd met kaarsen.

Stap 3

Om jezelf nog meer onder te dompelen in de feestelijke sfeer, vergeet jezelf niet. Er zijn veel vakantieartikelen te koop die je zeker nodig zult hebben: maskers, nepneuzen, fluitjes, wat hoofddeksels, enz. Wanneer alle gasten met verschillende accessoires zullen zijn, dan zal het allemaal verschijnen, zelfs als de persoon niet veel vreugde en verlangen had om zijn verjaardag te vieren.

Stap 4

Als we het hebben over de felicitatie zelf, dan kun je dit op twee manieren doen: ofwel gewoon feliciteren, of de felicitatie rechtstreeks associëren met het geschenk zelf. Met een simpele felicitatie is het voldoende om gewone verzen te lezen, eenvoudige woorden te zeggen die vaak door iedereen worden gewenst, en een geschenk te geven.

Stap 5

En als we het specifiek over het ding zelf hebben, dan kun je, voordat je het geeft, woorden zeggen die een serieuze of een komische beschrijving van het item bevatten. Omdat ben je jarig, dan is het raadzaam om de tweede methode toe te passen. Zelfs in het meest serieuze of gewone geschenk kun je een beetje humor vinden. Als je besluit om eenvoudige potten te presenteren, zal bijna niemand ze onthouden. Maar als we zeggen dat de pannen magisch zijn, en om lekker eten te krijgen, moeten ze een paar graden naar het noorden worden verschoven, dan zal zo'n nogal ongebruikelijke beschrijving lang in ons geheugen blijven.

En het allerbelangrijkste, het maakt niet uit hoe je iemand feliciteert, doe het vanuit het hart.

Aanbevolen: