Welke Inscriptie Moet Je Op Een Mok Maken Voor Een Geliefde?

Inhoudsopgave:

Welke Inscriptie Moet Je Op Een Mok Maken Voor Een Geliefde?
Welke Inscriptie Moet Je Op Een Mok Maken Voor Een Geliefde?

Video: Welke Inscriptie Moet Je Op Een Mok Maken Voor Een Geliefde?

Video: Welke Inscriptie Moet Je Op Een Mok Maken Voor Een Geliefde?
Video: DIY Handgeschilderde Mokken van De Action Maken BCWA 2024, April
Anonim

Bij het kiezen van een cadeau voor een geliefde, wil je altijd verrassen, behagen en natuurlijk een stukje van je ziel in het heden steken. De laatste tijd zijn op maat gemaakte dingen erg populair geworden: T-shirts, truien, sleutelhangers en mokken met grappige inscripties.

Welke inscriptie moet je op een mok maken voor een geliefde?
Welke inscriptie moet je op een mok maken voor een geliefde?

instructies:

Stap 1

Iedereen, ongeacht leeftijd, gebruikt minstens één keer per dag een mok. Daarom, als een meisje haar geliefde over haar gevoelens wil vertellen, dan is een geschenk in de vorm van gerechten met een herdenkingsinscriptie een win-win-optie. De man zal tenslotte de mok gebruiken, wat betekent dat hij zijn vriendin elke dag zal herinneren en de gelukkige momenten die hij met haar heeft doorgebracht zal herinneren. Over het algemeen is de mok een zeer nuttig en origineel cadeau.

Stap 2

Die meisjes die een mok met een inscriptie als cadeau voor hun geliefde hebben gekozen, zullen een beetje moeten proberen om de boodschap gedenkwaardig te maken en de beste eigenschappen van de man te benadrukken. De meest voorkomende is een geschenk met een naam, bijvoorbeeld "Bad guy Petya wordt niet genoemd." Zo'n mok zal natuurlijk een jonge man aanspreken, maar het zal niet werken om te doen alsof origineel met zo'n inscriptie.

Stap 3

Het is beter om een inscriptie voor een geliefde te kiezen die meer ontroerend en romantisch is, vooral als het geschenk op een verjaardag of op 14 februari wordt gepresenteerd. Je kunt een foto van de man op de mok zetten en de handtekening zetten: "You are the best" of "I love you", "My kitten". Er zijn veel opties, het belangrijkste bij het bestellen van een geschenk is om na te denken of de ontvanger het opschrift leuk zal vinden. Zodat de mok niet gemakkelijk "dood gewicht" op de plank wordt en de man lange tijd behaagt.

Stap 4

Het geschenk kan ook het beroep van de ontvanger weerspiegelen. Voor een man, een programmeur, kun je bijvoorbeeld een foto maken waarop hij aan een computer werkt en de handtekening: "Beste in zijn vakgebied." Voor een automobilist is het opschrift relevant: "God of the road" of "The best racer". Als het cadeau op 23 februari wordt gepresenteerd, versier dan de mok met de woorden: "Mijn verdediger!" Over het algemeen kan zo'n geschenk op elk feest worden gepresenteerd. U hoeft alleen de juiste slogan te kiezen die op de cirkel wordt geplaatst.

Stap 5

Tot slot, een paar woorden moeten worden gezegd over waar een mok te bestellen. Dit soort werk wordt gedaan door de meeste fotosalons en internetsites. De productietermijn is ongeveer 1-3 dagen. Het hangt allemaal af van de wensen van de klant en de hoeveelheid werk van de meester. Als een meisje een man een mok wil geven en er een intieme inscriptie op wil zetten, wat ze in verlegenheid brengt om te bestellen, dan kan het cadeau zelf worden gemaakt. Kinderkunstwinkels verkopen kits met mokken en stiften voor belettering. U kunt dus met uw eigen handen een origineel cadeau maken, u hoeft alleen maar een beetje te proberen.

Aanbevolen: