30 Juli - Dag Van De Vriendschap

30 Juli - Dag Van De Vriendschap
30 Juli - Dag Van De Vriendschap
Anonim

Internationale Vriendschapsdag is een heel jonge feestdag. Het werd formeel aangenomen door de Algemene Vergadering van de VN op 27 april 2011.

30 juli - Dag van de Vriendschap
30 juli - Dag van de Vriendschap

Vriendschap is een diepe emotionele band tussen twee mensen, gebaseerd op vertrouwen, wederzijds begrip, gemeenschappelijke interesses. Een echte vriend zal altijd steunen in moeilijke tijden, zal niet jaloers zijn op succes met woede, zal niet wedijveren in wie beter en slechter is. Elke persoon heeft een loyale vriend nodig - een persoon die luistert, begrijpt en helpt.

Het idee van een vriendschapsvakantie georganiseerd door de VN is gebaseerd op het belang van internationale betrekkingen, vriendschappelijke betrekkingen tussen verschillende culturen en volkeren. Op 30 juli worden in veel landen van de wereld evenementen gehouden die vriendschap tussen individuen, landen, volkeren bevorderen en aandacht besteden aan het belang van respectvolle gevoelens voor alle culturen. Er zijn veel seminars en lessen over dit onderwerp.

Een andere taak van de Internationale Dag van de Vriendschap vanuit het oogpunt van de VN is het aantrekken van jongeren voor maatschappelijk belangrijke activiteiten en het organiseren van publieke evenementen.

Opgemerkt moet worden dat dit niet de enige vriendschapsdag is. 9 juni is de internationale dag van vrienden, maar het is niet officieel, niemand kent de datum van de oprichting en de naam van de oprichter. 25 juni is de Dag van Vriendschap en Eenheid van de Slaven.

Vergeet niet om je vrienden te feliciteren met deze warme en vreugdevolle vakantie op 30 juli!

Aanbevolen: