Hoe Geef Je Een Japans Feest?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Japans Feest?
Hoe Geef Je Een Japans Feest?

Video: Hoe Geef Je Een Japans Feest?

Video: Hoe Geef Je Een Japans Feest?
Video: Hoe ga je om met de Japanse toerist 2024, April
Anonim

Ben je moe van soortgelijke feesten met een uitbundig feest en dronken gesprekken over niets? Als je wilt dat je feest lang herinnerd wordt, regel dan een thema-avond. Exotisch en mysterieus Japan trekt veel mensen aan, dus een vakantie in Japanse stijl is een zeer goede optie.

Hoe geef je een Japans feest?
Hoe geef je een Japans feest?

Het is nodig

  • kaarsen,
  • Japanse liefhebber,
  • kimono,
  • stokken,
  • Japanse keuken.

instructies:

Stap 1

Versier de kamer met miniatuurbloemstukken en drijvende kaarsen. Teken of print een paar hiërogliefen op de vellen en hang ze aan de muur. Koop een grote Japanse waaier en klik deze op een zichtbare plaats open.

Stap 2

Maak ruimte vrij voor een tafel in het midden van de kamer. Installeer een lage of gewone tafel, nadat u de poten eerder hebt losgeschroefd. Verspreid kleine kussens rond de tafel.

Stap 3

Vraag gasten om zich in Japanse stijl te kleden. Voor mannen is een traditionele kimono geschikt, en vrouwen kunnen zich omwikkelen met een stuk zijden stof en de geïmproviseerde jurk vastmaken met een brede riem. Meisjes kunnen ook een zijden gewaad in kimonostijl dragen.

Stap 4

Vergeet speciale make-up en kapsels niet. Maak je gezicht witter met een lichte poeder of foundation, omlijn je ogen en wenkbrauwen met zwart en breng felrode lippenstift aan op je lippen. Verzamel je haar in een knot en speld het vast met twee stokjes.

Stap 5

Trakteer gasten op de Japanse keuken. Tegenwoordig zijn de belangrijkste feestgerechten vis, zeevruchten, noedels en rijst. Oefen vooraf met het maken van sushi en broodjes. Als dit heel moeilijk voor je is, bestel dan gewoon eten bij een Japans restaurant. Maak verschillende salades met inktvis of garnalen, en rode vis kan in de oven worden gebakken voor rijst. Zet sojasaus, wasabi en eetstokjes op tafel. Serveer voor sterke drank traditionele sake of pruimenwijn.

Stap 6

Nodig voor entertainment uw gasten uit om karaoke te zingen, want de Japanners staan bekend als grote fans ervan. Leer van tevoren een paar eenvoudige technieken om origami te maken en probeer samen met je gasten eenvoudige papieren figuren te maken. Laat deze kleine souvenirs als aandenken voor de gasten blijven. Eetstokjes, waaiers, sleutelhangers met de afbeelding van hiërogliefen of Boeddha zijn ook geschikt als gedenkwaardige geschenken.

Stap 7

Aan het einde van het feest, presenteer prijzen voor de beste outfit en het meest originele kapsel. Zangers die hebben uitgeblonken in karaoke kunnen ook worden beloond. Wees niet bang om te fantaseren en je zult een interessant en gedenkwaardig feest hebben.

Aanbevolen: