Waar Te Gaan In Moskou Voor De Nieuwjaarsvakantie

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan In Moskou Voor De Nieuwjaarsvakantie
Waar Te Gaan In Moskou Voor De Nieuwjaarsvakantie

Video: Waar Te Gaan In Moskou Voor De Nieuwjaarsvakantie

Video: Waar Te Gaan In Moskou Voor De Nieuwjaarsvakantie
Video: DIT MOET JE ZIEN IN MOSKOU 2024, April
Anonim

Tijdens de nieuwjaarsvakantie kun je je prima vermaken in de hoofdstad. Als je je afvraagt waar je in januari heen moet in Moskou, bekijk dan de lijst met culturele en amusementsevenementen aan het begin van het jaar.

Waar te gaan in Moskou voor de nieuwjaarsvakantie
Waar te gaan in Moskou voor de nieuwjaarsvakantie

instructies:

Stap 1

Het beroemde Tsjaikovski Staatsconservatorium van Moskou op nieuwjaarsvakantie nodigt iedereen uit voor de geweldige voorstelling Doornroosje. Kijkers kunnen genieten van het programma gebaseerd op "The Tale of the Dead Princess and the Seven Heroes" van A. S. Pushkin met medewerking van het Orpheus Radio Symfonie Orkest met muziek uit het Ballet van Doornroosje.

Stap 2

Theaterliefhebbers moeten naar het toneelstuk "Prince Caspian" gaan in het "Theater on Malaya Bronnaya", gebaseerd op het verhaal van de Engelse schrijver Clive Staples Lewis. De voorstelling is geschikt voor zowel volwassenen als jonge toeschouwers. Ook nodigt het affiche van Moskou inwoners en gasten van de hoofdstad uit in het Bolshoi Theater voor de voorstelling De Notenkraker. Het is de moeite waard om naar deze kerstballetshow te gaan vanwege de echte feeststemming die zelfs in een nogal sombere productie niet verdwijnt.

Stap 3

De Chinese Circusshow arriveert op nieuwjaarsvakantie in Gostiny Dvor. Een caleidoscoop van ongelooflijke mogelijkheden van het menselijk lichaam, complexe trucs en prachtige plastic elementen wacht op het publiek. Bewonderaars van de klassiekers in het "Theater im. vl. Majakovski "wacht op het toneelstuk" Huwelijk ", en fans van actuele komedies worden door het theater "Sphere" uitgenodigd voor de productie van "Profitable Place".

Stap 4

Mis de kindershows niet, die begin januari plaatsvinden in het Moscow International House of Music. Kinderen zullen zeker genieten van "New Year's Adventures of Luntik and His Friends", "New Years Adventures of the Barboskins" en "Tales of the Learned Cat", gebaseerd op de verhalen van A. S. Poesjkin.

Stap 5

Met lange nieuwjaarsvakanties kun je jezelf cultureel verrijken en naar verschillende tentoonstellingen in Moskou gaan. Een evenement gewijd aan de verjaardag van Valentin Serov wordt gehouden in de Tretyakov Gallery op Krymsky Val, het Pushkin Museum of Fine Arts nodigt u uit om kennis te maken met het werk van Caravaggio, en een fototentoonstelling gewijd aan de nationale naoorlogse periode is geopend op Kuntsevo Plaza.

Aanbevolen: