Hoe 31 December Besteden?

Inhoudsopgave:

Hoe 31 December Besteden?
Hoe 31 December Besteden?

Video: Hoe 31 December Besteden?

Video: Hoe 31 December Besteden?
Video: 🎄 Haal het meeste uit de nieuwjaarsformatie van prijzen voor feestelijke damesjurken 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een vakantie die ieder van ons opwindt. Het is ervoor dat we ons altijd voorbereiden en geen geld sparen voor de organisatie ervan, omdat iedereen weet: "Als je het nieuwe jaar viert, zul je het uitgeven." Nieuwjaar is een van die feestdagen, waarmee je het karakter van de natie, zijn gebruiken en rituelen kunt onthullen. De meesten vieren het nieuwe jaar thuis, met familie en vrienden, maar wat kun je doen zodat elk jaar niet saai en eentonig wordt?

Hoe 31 december besteden December
Hoe 31 december besteden December

instructies:

Stap 1

U kunt een "pyjama" -feestje organiseren, gasten uitnodigen die gekleed zijn in pyjama's (of andere huiskleding). Met een minimum aan stijfheid kun je een minimum aan inspanning doen bij het kiezen van een outfit, maar een vakantie thuis en comfort zal je bieden.

Stap 2

Vraag elke gast om een "wens" in een envelop mee te nemen. Het kan "gemakkelijk" zijn (bijvoorbeeld een toast uitbrengen, springen en een liedje zingen), maar het kan ook globaal zijn (bijvoorbeeld een auto kopen, een baby krijgen, enzovoort). Meng de enveloppen en laat de gasten gedurende de avond om de beurt een envelop uitpakken, hun wensen voorlezen en zich ertoe verbinden deze te vervullen. Er zal veel gelachen worden - gecontroleerd.

Stap 3

Waarom ga je niet de tuin in om te schreeuwen? In Japan is er zo'n traditie: om de opgebouwde stress op deze manier los te laten, hier ben je, laat je niet alleen de negativiteit en stress vallen, maar krijg je ook de ijzige energie van het nieuwe jaar. (Schreeuwen - niet noodzakelijk schreeuwen. Je kunt gewoon luidkeels verkondigen: "Ik hou van jullie mensen!" Of "Gelukkig nieuwjaar, goede mensen! Wees gelukkig!" …

Stap 4

Sla traditioneel eten over. Bereid gerechten uit andere keukens van de wereld, zoals Spaans, Hongaars, Noors. Verras uw gasten, geniet. Verbind je fantasie ten volle. In ieder geval zal het voor gasten interessanter zijn om iets nieuws te proberen dan tevreden te zijn met de traditionele en orde van de vervelende Olivier …

Stap 5

Het zou saai zijn als iedereen gewoon zijn glas zou heffen en eindeloos eten zou serveren. Organiseer wedstrijden en quizzen. Verdeel de gasten bijvoorbeeld in twee teams, kies in elk van hen een meisje dat het "model" zal zijn; in opdracht van de leider moet het team het meisje binnen een paar minuten zo leuk mogelijk aankleden. Dan kun je evalueren en een foto maken, waarna je het "model" moet uitkleden - natuurlijk, ook voor een tijdje, die snel alles uitdeed, hij won, overdrijf het gewoon niet, laat het meisje wat ze was al dragen.

Stap 6

Vergeet bij het vieren van het nieuwe jaar niet dat je een ochtend voor de boeg hebt, die hoofdpijn kan veroorzaken, dus denk van tevoren na over verschillende opties om op te vrolijken. Het kan sporten in de frisse lucht zijn, en om het leuker te maken, zelfs als het wordt georganiseerd door degene die het minst heeft gedronken, is het onwaarschijnlijk dat iemand daarna het meest nuchter wil blijven. Over het algemeen sluit je je verbeeldingskracht aan en heb je plezier!

Aanbevolen: