Wat Is Een Loungebar?

Inhoudsopgave:

Wat Is Een Loungebar?
Wat Is Een Loungebar?

Video: Wat Is Een Loungebar?

Video: Wat Is Een Loungebar?
Video: Lounge Bar u0026 Café - Cool Music 2024, April
Anonim

De loungebar is een plek voor ontspanning, waar je drankjes kunt bestellen, soms een hapje kunt eten, onderhandelen, biljarten. Loungebars verschillen van bars, restaurants en nachtclubs doordat ze geen luide muziek hebben en niet bedoeld zijn voor grote aantallen mensen.

"Lounge" is vertaald uit het Engels als "woonkamer", "rustruimte"
"Lounge" is vertaald uit het Engels als "woonkamer", "rustruimte"

"Lounge" is vertaald uit het Engels als "woonkamer", "rustruimte". Voor het eerst zijn er loungebars verschenen in hotels en luchthavens als ruimtes waar je kunt zitten en iets kunt drinken. Later werden er aparte vestigingen opgericht. In de loungebar kunnen klanten ontspannen in zachte fauteuils of banken, er zijn kleine tafels, je kunt tv kijken, soms spelen ze live of rustige muziek, er zijn verschillende soorten amusement. Verlichting kan gedimd of helder zijn. Soms kun je dansen in de loungebar.

Om sfeer te creëren in de loungebar kan gebruik gemaakt worden van rustige muziek, kaarsen, decoratieve verlichting, video. Soms wordt de loungebar gecombineerd met de bibliotheek en kun je erin lezen. Sommige loungebars bieden de mogelijkheid om een feest of feest te organiseren.

In tegenstelling tot de bar en nachtclub is de loungebar een rustigere plek om te ontspannen in een rustige omgeving. Dergelijke etablissementen zijn ideaal voor gezellige ontmoetingen, kleine bedrijven en voor ontspanning na een werkdag.

Loungebar "Alegra" in Dubai

Alegra is een loungebar in het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, in Dubai. De oppervlakte is 300 m2. Het is uitgerust met high-definition LED-schermen en het interieur is versierd met een groot aantal glazen oppervlakken met verschillende geometrische vormen. Bezoekers kunnen plaatsnemen op leren voetenbankjes. De ruimte wordt verlicht met lichtpanelen en kroonluchters die in rekken en slagbomen zijn gemonteerd. 's Avonds komt de plek tot leven met muziek, video's en dj's. Het biedt bezoekers de Spaanse keuken.

Loungebar in Acapulco

Deze loungebar is ontworpen om onderhoudend en plezierig te zijn. De ingang van het pand imiteert het interieur van een schip, versierd met hout. Aan de zijkanten van de gang zie je ovale schermen die de lucht of de onderwaterwereld weergeven. Zo wordt de volledige indruk gewekt dat u zich op een schip of in een onderzeeër bevindt.

Vanuit de lange foyer komen bezoekers de hal binnen, waar kleine banken en tafels staan. Vanaf hier kunt u de rookruimte buiten zien. De muur in de grote hal lijkt op een woonkamer met videoschermen ingelijst in fotolijsten. Aan de andere kant is er een bar en een groot tv-scherm. De bar wordt verlicht door van kleur veranderende LED-buizen.

Loungebar "O2" in Moskou

De bar bevindt zich op het dak van het Ritz-Carlton Hotel aan de Tverskaya-straat in Moskou. Het plafond en de wanden van de bar zijn gemaakt van glas en metalen frames. De instelling is bedekt met een transparante glazen koepel. Dankzij deze locatie en de transparante koepel biedt de bar een panoramisch uitzicht over de stad: het Kremlin, de St. Basil's Cathedral, de Spasskaya Tower en het Rode Plein zijn zichtbaar. Naast eten en drinken biedt de bar een zuurstofcocktail. Het hoogtepunt van de bar zijn stoelen in de vorm van cocons, die doen denken aan Faberge-eieren.

Aanbevolen: