Wat Het Nieuwe Gaat Brengen

Wat Het Nieuwe Gaat Brengen
Wat Het Nieuwe Gaat Brengen

Video: Wat Het Nieuwe Gaat Brengen

Video: Wat Het Nieuwe Gaat Brengen
Video: Cyclocross Gieten Men Elite 1080/50fps 03 Oct 2021 2024, Mei
Anonim

Eindelijk is het vuur van de Rode Haan aan het afkoelen, wat bij het vertrek alle ontberingen met zich meebrengt die we in 2017 hebben moeten doorstaan. De opvliegende vogel ontsnapt en maakt plaats voor een vriendelijker symbool - de gele (aarde) hond.

Wat het nieuwe 2018 gaat brengen
Wat het nieuwe 2018 gaat brengen

Dus de badass Rooster verlaat zijn post, die na hem zal worden ingenomen door de gele hond. Aan het einde van elk jaar haasten bijgelovige mensen zich naar astrologische kalenders en boeken (websites) om de voorspelling voor het volgende jaar te weten te komen. Wat belooft de Hond ons in 2018?

Na de afgelopen twee vurige jaren zullen de vurige passies worden vervangen door vrede en rust. De toekomstige heerser van het jaar is misschien onvoorspelbaar, maar het komende jaar zal ons stabiliteit, rust en harmonie brengen. In dit jaar zullen oorlogen tussen verschillende landen eindigen en zal de wereldeconomie zich ontwikkelen.

De komende 2018 is ideaal om een sterk gezin op te bouwen.

Om de gele hond te winnen, moet u de nieuwjaarsvakantie in een groot bedrijf doorbrengen. De heerser zal dit waarderen en zal u bedanken voor het feit dat u gedurende 2018 constant omringd zult zijn door mensen. Met andere woorden, volgend jaar sta je er niet alleen voor, je hebt altijd een gezellige campagne bij je.

Voor mensen die geboren zijn in het Jaar van de Hond is een beroep gerelateerd aan communicatie ideaal. Het gaat in de eerste plaats om journalistiek: interviews, materiaalverzameling, conferenties. Als je geboren bent in het Jaar van de Hond, waarom probeer je jezelf dan niet als journalist of verslaggever in het nieuwe jaar. Een verandering van omgeving is altijd gunstig, en een verandering van werkplek is vaak de juiste keuze. Denk je eens in, wat als bij je nieuwe baan alles veel beter voor je gaat en je begrijpt dat dit je roeping is? Naast journalistiek wordt het beroep van psycholoog of leraar geassocieerd met communicatie. Nieuwjaar is als een nieuw leven. Dit is de perfecte kans om opnieuw te beginnen en je leven te veranderen. Betreed de psychologische, pedagogische, filologische faculteiten; leer, ontwikkel, maak je dromen waar.

Veel geluk in het nieuwe jaar, mogen al uw ondernemingen met succes worden bekroond en u geluk schenken! Gelukkig nieuwjaar!

Aanbevolen: