Hoe Maak Je Kerstboomspeelgoed Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Kerstboomspeelgoed Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Kerstboomspeelgoed Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Kerstboomspeelgoed Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Kerstboomspeelgoed Met Je Eigen Handen
Video: Hoe maak je een kerstkaart met een kerstboom met je eigen handen. Makkelijk en eenvoudig 2024, April
Anonim

Als traditionele kerstboomversieringen niet prettig zijn voor het oog en u wilt iets nieuws, maak dan met uw eigen handen een groene schoonheidsdecoratie met behulp van wat u in de handwerkdoos vindt.

Hoe maak je kerstboomspeelgoed met je eigen handen
Hoe maak je kerstboomspeelgoed met je eigen handen

instructies:

Stap 1

Bind kleine sokken vast. Gebruik draden van twee of drie kleuren, brei volgens het standaardpatroon op vier breinaalden, maar zet een klein aantal lussen op. Verbind de afgewerkte gestreepte sokken met een satijnen lint dat over een sparrentak kan worden gehangen. Indien gewenst kunnen sokken worden versierd met kralen of kralen. Volgens hetzelfde principe kun je een ornament maken van twee kleine laarsjes, schoenen.

Stap 2

Maak unieke kerstballen. Neem opgebrande gloeilampen of tafeltennisballen als basis. Teken nieuwjaarspatronen erop met acrylverf of nagellak, versier met linten, kralen, decoratieve koorden, knopen. Verberg de voet van de lamp achter een rond stuk stof dat met een lint langs de contour is gebonden, naai een lus. Houd er bij het gebruik van lijm rekening mee dat sommige van hen het plastic van de tennisbal aanvreten.

Stap 3

Versier de boom met kerstengelen. Maak een karton met een zijde van 10 cm, snijd er een venster in op een afstand van 1,5-2 cm van een rand. Vouw een kleine transparante stoffen rechthoek als een baby-accordeon en plaats deze tussen het raam en de rand van het karton. Wikkel de zijden draad op het karton over de stof, als de dikte voldoende is, bevestig alle draden in het venster met een apart koord. Snijd het karton af, maak de stof recht - dit zullen de vleugels van een engel zijn. Knip de draden in het midden van de lengte af, knip ze af, dit wordt een rok. Bevestig een hoofd gemaakt van een kraal. Teken er ogen op, lijm haar van wollen draden. Versier de engel met glitters.

Stap 4

Rol het karton op tot een kegel, steek een dubbele draad in het scherpe uiteinde, knoop een knoop, trek het omhoog, dit is een lus om de decoratie op te hangen. Lijm de ronde onderkant op de kegel. Leg in een cirkel voorzichtig een gekleurde gemetalliseerde draad of decoratief kant en lijm. Begin bovenaan de kegel en verander regelmatig van kleur. Bekleed de onderkant met deze draad van rand tot midden. Je krijgt een gestreepte visgraat.

Aanbevolen: