Wat Is De Beste Dienst In Het Kamp?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Beste Dienst In Het Kamp?
Wat Is De Beste Dienst In Het Kamp?

Video: Wat Is De Beste Dienst In Het Kamp?

Video: Wat Is De Beste Dienst In Het Kamp?
Video: 10 Meest Elite Special Forces ter Wereld! 2024, Maart
Anonim

Kinderkamp: gebruinde jongens en begeleiders, spelletjes, cirkels en wedstrijden, liedjes met een gitaar rond het vuur en natuurlijk de zee of een ander water! Hoe deze geweldige tijd later niet te onthouden? Maar naar welke ploeg kun je je kind het beste sturen?

Kinderkamp
Kinderkamp

Wanneer u een kind naar een kamp stuurt, moet u bij het kiezen van een dienst niet alleen rekening houden met zijn wensen of uw capaciteiten, maar ook met de weersomstandigheden, omdat deze bepalend kunnen zijn voor een kampvakantie.

We kiezen volgens het weer

Als je je kind naar een kamp aan zee stuurt, is elke verandering goed in termen van weersomstandigheden: het is daar bijna nooit koud aan het begin van de zomer, er zijn geen zware regens, de zon schijnt bijna de hele tijd en je kunt zelfs begin juni zwemmen. Met lokale kampen in het centrale deel van het land ligt het iets gecompliceerder. Tijdens de eerste ploeg mag u geen kinderen sturen die voor het eerst naar het kamp gaan, vooral kleine kinderen. Ze krijgen misschien niet de boost van positieve emoties die het kamp geeft als ze de hele dag voor de regen moeten vluchten of jassen en truien moeten aantrekken tegen de kou. Begin juni is er in centraal Rusland nog heel vaak ongunstig weer voor een echte zomervakantie.

Bovendien zijn tijdens de eerste shift de huizen in het kamp nog niet opgewarmd, zoals het land in het bos, en kunnen dekens en beddengoed na de winter vochtig zijn. Dit alles kan leiden tot ziekte van het kind, vooral als het kamp geen gebouwen heeft gebouwd, maar zomerhuizen zonder verwarming. Daarom zal het kind met een volledige set warme kleding naar de eerste ploeg moeten gaan.

Beste dienst

De beste tijd om uit te rusten komt in het kamp wanneer constant warm weer begint, het reservoir opwarmt tot de gewenste temperatuur en je kunt genieten van echte zomerdagen. Dit gebeurt meestal eind juni - in juli, dus de tweede en derde shift worden als ideaal voor kinderen beschouwd. De beste momenten onder hen zijn nog steeds de derde shift: op dit moment was het team van counselors volledig gevormd, de studenten zijn niet langer geladen met de sessie, iedereen kon naar het kamp, het programma erin was volledig uitgewerkt, en het team vormde en werd vrienden. Dit is de meest luidruchtige en leukste tijd voor ontspanning, waarin kinderen maximaal worden vermaakt: het kan wandelen zijn, en dagelijks baden, en een bruisend avondprogramma.

De laatste vierde ploeg is goed, want daarna krijgen de jongens meestal de beste cadeaus als het kamp ze geeft. Bovendien is het afscheid van het kamp tijdens deze dienst het meest ambitieus, mooi en gedenkwaardig. Het einde van het seizoen wordt niet alleen gevierd door de kinderen die het kamp verlaten, maar door het hele personeel. Tijdens deze dienst kan men echter al de vermoeidheid voelen van de begeleiders, die niet genoeg sliepen en de hele zomer werkten om de kinderen te vermaken. Ze kunnen iemand over het hoofd zien of iets missen, en gewoon psychologische vermoeidheid van kinderen zal voelbaar worden. Counsellors zijn op dit moment misschien niet zo vindingrijk en actief als gewoonlijk. Daarom, als uw kind honger heeft naar avontuur, activiteiten en heldere evenementen, stuur hem dan naar de derde ploeg.

Aanbevolen: