Hoe Te Ontspannen In Het Kamp

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In Het Kamp
Hoe Te Ontspannen In Het Kamp

Video: Hoe Te Ontspannen In Het Kamp

Video: Hoe Te Ontspannen In Het Kamp
Video: Hoe te ontspannen tijdens vakantie 2024, Mei
Anonim

U hoeft zich niet alleen met uw computer op te sluiten in een stadsappartement om uw vakantie winstgevend door te brengen. Er is een enorm aanbod aan kinderkampen die open zijn tijdens de vakanties. Maak u vertrouwd met de gedragsregels die in elk vakantiehuis en kamp aanwezig zijn zodat er geen gevaarlijke situaties en conflicten met de administratie ontstaan.

Hoe te ontspannen in het kamp
Hoe te ontspannen in het kamp

instructies:

Stap 1

Als je zonder ouders met een groep andere kinderen onder begeleiding van een volwassene naar een kamp reist, mag je geen andere wagons in de trein gebruiken. Ga niet naar buiten in de vestibule. U dient rustig in uw coupé te rijden, geen afval uit de ramen te gooien en alle onvoorziene en gevaarlijke situaties aan de begeleider te melden.

Stap 2

Wanneer de groep in het kamp aankomt, wordt u voorgesteld aan de counselor, toegewezen aan de kamers en uw bed en nachtkastje getoond. Het is goed als jij en de jongens vrienden hebben gemaakt onderweg. Als je ouders je binnen hebben gehaald, probeer dan je verlegenheid te overwinnen en begin met andere kinderen om te gaan.

Stap 3

De rest wordt veel leuker en spannender als er een goed vriendelijk bedrijf wordt geselecteerd. Jij en de jongens kunnen collectieve spelletjes spelen en elkaar helpen als er iets ergs gebeurt. Geef gewoon niet toe aan de provocaties van hooligans en overtreed de gedragsregels in het kamp.

Stap 4

Voor sommige overtredingen wordt u mogelijk naar huis gestuurd. Alle regels voor het verblijf in het kamp zijn opgesteld om maximale veiligheid voor kinderen te garanderen tijdens de rust. Leer voor jezelf te zorgen, denk na over de gevolgen van je acties. Ouders zullen immers niet snel te hulp kunnen komen, omdat ze ver weg zijn.

Stap 5

Je moet vooral voorzichtig zijn als je in water zwemt. U kunt niet ongeoorloofd ontsnappen uit het kamp, proberen de nederzetting te bereiken en zwemmen op niet-geautoriseerde plaatsen. De begeleider is er één per groep kinderen: hij houdt misschien niet iedereen in de gaten als de kinderen de regels overtreden. Probeer hem te helpen, niet tussenbeide te komen. Het is beter om met je vrienden nieuwe leuke, maar veilige spellen te bedenken. Je hebt vrije tijd, gebruik het verstandig.

Stap 6

Naast wedstrijden en verschillende wedstrijden die begeleiders in het kamp organiseren, kun je er zelf een organiseren. Laat je fantasie zien en laat je creativiteit de vrije loop. Maak een interessante architecturale compositie van zand, je vrienden en andere jongens zullen ook graag meewerken aan de "constructie".

Stap 7

In een paar dagen kun je een hele stad bouwen, deze versieren met vlaggen gemaakt van heldere vlekken, de straten plaveien met kiezelstenen en de daken zorgvuldig bedekken met schelpen. Het zal jammer zijn als de regen deze schoonheid wegspoelt, maar je kunt het creatieproces vastleggen door alle stadia van de bouw te fotograferen. Breek geen bomen en pluk geen gras en bloemen bij het bouwen van kastelen. Zorg voor de natuur om je heen.

Stap 8

Zorg bij slecht weer voor het voorlezen van interessante boeken of speel bordspellen. Deel uw indrukken van uw school met uw vrienden, vertel ons over uw plannen voor de toekomst.

Stap 9

Een vriendelijk en creatief kind zal zich nooit vervelen in het kamp, omdat er zoveel interessante dingen zijn. Wees aardig en attent tegen verlegen jongens en neem ze op in je games. Op deze manier krijg je veel meer vrienden met wie je blijft communiceren.

Aanbevolen: