Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Een Afwasborstel

Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Een Afwasborstel
Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Een Afwasborstel

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Een Afwasborstel

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Van Een Afwasborstel
Video: Hoe maak je de kerstboom doosje van papier. Origami 2024, April
Anonim

Geen nieuwjaarsgevoel? Ga liever iets leuks doen en nieuwjaar, dan komt de feeststemming vanzelf!

Hoe maak je een kerstboom van een afwasborstel
Hoe maak je een kerstboom van een afwasborstel

Om een nieuwjaarsstemming te creëren, is het niet nodig om veel geld uit te geven aan het kopen van speciale decoraties in winkels. Het is veel beter om creatief te zijn en iets leuks met je eigen handen te doen. Zie hoe interessant zulke kleine kerstbomen in het interieur eruit zien. Niemand zou ooit denken dat ze zijn gemaakt van gewone afwasborstels.

Dus voor het knutselen heb je nodig: een flessenborstel, een houten spoel, lijm, olieverf, stukjes vlechtwerk, veelkleurige stof, kant, kunstmatige parels van verschillende groottes, evenals een beetje plasticine en witte gouache.

als je een keuze hebt, ga dan met een groene borstel. In dit geval zal je kerstboom meer op een echte lijken;)

Het proces van werken aan het vaartuig:

1. Verf de spoel met olieverf en laat hem drogen. Als je niet wilt wachten, gebruik dan een eenvoudigere optie, zoals viltstiften.

2. Wikkel een strook tape om de spoel en zet deze vast met een druppel lijm. Plaats een stuk smal veter over het veter, ook met lijm om het op zijn plaats te houden.

3. Knip de borstel onder de visgraat af, zodat een taps toelopende vorm ontstaat. Snijd het handvat van de borstel af met een tang, laat 2-3 cm over.

4. Steek de borstel in de spoel en zet hem vast met plasticine. Gebruik meer plasticine om een "besneeuwde" heuvel onder de boom te vormen. Na het monteren van deze structuur, verf de plasticine met witte gouache.

5. Versier de boom door er verschillende kunstparels van verschillende groottes op te lijmen.

als je een imitatie van sneeuw op een visgraat wilt creëren, kun je een beetje bouwschuim gebruiken. Je kunt de visgraat en de spoel ook vastzetten met constructieschuim. Deze methode wordt echter niet aanbevolen voor creativiteit met kinderen.

De kerstboom is klaar! Maak verschillende van deze bomen en plaats ze op de vensterbank of het dressoir, als aanvulling op je nieuwjaarsdecor thuis.

Aanbevolen: