Hoe Maak Je Een Originele Kandelaar Voor Het Nieuwjaarsinterieur

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Originele Kandelaar Voor Het Nieuwjaarsinterieur
Hoe Maak Je Een Originele Kandelaar Voor Het Nieuwjaarsinterieur

Video: Hoe Maak Je Een Originele Kandelaar Voor Het Nieuwjaarsinterieur

Video: Hoe Maak Je Een Originele Kandelaar Voor Het Nieuwjaarsinterieur
Video: Project kandelaar TASJA VIEW interieur designer 2024, April
Anonim

De meest magische en kleurrijke vakantie komt steeds dichterbij. De interieurs van huizen, appartementen en kantoren worden getransformeerd en etalages worden gevuld met licht decor. Kaarsen en nieuwjaarskandelaars zijn ongetwijfeld een van de belangrijkste attributen van het nieuwjaarsinterieur. Zonder hen is het onwaarschijnlijk dat u een feestelijke stemming kunt creëren. Natuurlijk kunt u het probleem eenvoudig oplossen - koop een kandelaar of kaarsen die u leuk vindt. Maar het is veel leuker om zelf iets te doen. Het is erg makkelijk. Vooral als jij of je vrienden van bier of limonade in glazen flessen houden, heb je bierdeksels nodig om met je eigen handen een kandelaar te maken.

DIY kerstkaars
DIY kerstkaars

Eerste optie

Voor één kandelaar heb je ongeveer 12-15 deksels en dik draad nodig.

1. Alle doppen moeten in het midden worden geboord. Kan worden doorboord met een spijker met een hamer.

2. Veeg de bolle kant van de deksels af met alcohol voor reiniging, verf in verschillende kleuren. Acrylverf is hiervoor het meest geschikt.

3. Nu moet je een dikkere draad nemen (drie stuks voor elke kandelaar). Kies zelf de lengte, zoals je wilt, maar houd er rekening mee dat deze draden een standaard en een basis voor de kandelaar moeten vormen. Dat wil zeggen, het onderste deel van de 3 draden moet figuurlijk worden gebogen en de deksels moeten op het bovenste deel worden geregen. We draaien de laatste dop om en fixeren deze door twee van de drie draden te buigen en door te knippen, een kaars op de derde te rijgen en in de bovenste dop te plaatsen. Alles! Het bleek een originele en mooie decoratie voor het nieuwjaarsinterieur.

Tweede optie

Elk deksel maakt een nieuwjaarskaars met een kandelaar. Het aantal doppen is dus afhankelijk van uw wens. Daarnaast heb je een lont en paraffinewas (was) nodig, die je uit oude kaarsen kunt halen.

Deze optie is nog eenvoudiger dan de eerste. Je hoeft alleen maar de paraffine (was) te smelten, in de bierdeksels te gieten, de lont daar te plaatsen en te laten uitharden. Het creatieve element van het nieuwjaarsontwerp is klaar!

Aanbevolen: