Hoe Vier Je Een Verjaardag Op 2-jarige Leeftijd?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Een Verjaardag Op 2-jarige Leeftijd?
Hoe Vier Je Een Verjaardag Op 2-jarige Leeftijd?

Video: Hoe Vier Je Een Verjaardag Op 2-jarige Leeftijd?

Video: Hoe Vier Je Een Verjaardag Op 2-jarige Leeftijd?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Ouders zijn niet minder angstig en verantwoordelijk voor de vakantie van de tweede verjaardag dan voor de eerste keer. Je kind is slimmer, leergieriger geworden, heeft geleerd zijn gedachten en emoties te uiten. Een 2-jarig kind kan al goed alleen spelen, hij begint te praten en zijn leeftijdsgenoten te bereiken.

Een van de elementen van het kennen van de wereld, zeer aangenaam en indrukwekkend, is vakantie. Waar te beginnen met dit nogal lastige evenement?

Hoe vier je een verjaardag op 2-jarige leeftijd?
Hoe vier je een verjaardag op 2-jarige leeftijd?

instructies:

Stap 1

De eerste stap naar zo'n feest is natuurlijk om het voor te bereiden. Overweeg het scenario en de locatie van de vakantie. Dit kunnen borrels zijn thuis met familieleden, of met andere uitgenodigde kinderen. Een leuk tijdverdrijf voor kinderen is een uitstapje naar kinderanimatiecentra met trampolines, glijbanen. Meestal is er altijd muziek en veel ballonnen.

Verzamel een gezelschap en nodig thuis een poppentheater uit of regel het zelf met de hulp van andere moeders. Kies een eenvoudig en toegankelijk sprookje, zoals "Kolobok", "Chicken Ryaba", "Turnip".

Een bijeenkomst begin je niet zomaar aan tafel. Speel educatieve spelletjes met de kleintjes, zoals Raad het dier. Een volwassene laat de stem van een dier horen en een kind raadt het en laat het op de foto zien. Het spel zal leuk zijn in de "Engine". Alle deelnemers stellen zich op in een trein, hurken neer en stellen een kruipende rups voor. Op bevel van de presentator staat ze dan op, gaat dan zitten, begint zich dan te wassen, dat wil zeggen, dan uit te rekken.

Probeer de kinderen niet te vervelen en interessant te houden, vergeet de cadeaus voor alle jonge gasten niet. Dit kunnen leuke kleine dingen zijn in de vorm van ballonnen, boekjes, stickers, etc.

Stap 2

Nadat je de locatie voor de vakantie en het scenario hebt bepaald, is het tijd om na te denken over het inrichten van de kamer. Slingers, ballonnen, decoratieve vlinders, bloemen zien er spectaculair uit. Je kunt muurkranten tekenen in de vorm van een rups of een trein, waar je een foto van je baby op plakt.

Haast je niet om hem onmiddellijk na het ontwaken geschenken te geven. Laat hem eerst de sieraden zien, vertel hem dat het vanavond allemaal is uitgekomen. Het volgende half uur zal het kind de verrassingen zorgvuldig onderzoeken, ballen gooien.

Daarna kunt u doorgaan met de cadeaus.

Stap 3

Het beste cadeau voor een kind voor 2 jaar is ongetwijfeld speelgoed. De jongens zullen blij zijn met auto's, een ontwerper met grote onderdelen, een set plastic gereedschap. Een meisje kan een pop kopen, meubels voor haar, een kinderwagen, een keuken met keukengerei.

Een goed cadeau is een boek met sprookjes, dieren, bordspellen voor kinderen, mozaïeken en ander speelgoed dat het denken en de fijne motoriek van de baby ontwikkelt.

Aanbevolen: