Armeense Verjaardagstoosts

Inhoudsopgave:

Armeense Verjaardagstoosts
Armeense Verjaardagstoosts

Video: Armeense Verjaardagstoosts

Video: Armeense Verjaardagstoosts
Video: Armeense Melanya bakt taarten met groot succes | De Inburgerking #2 2024, Mei
Anonim

Deze kleurrijke nationale felicitaties bij elk feest zijn tot op de dag van vandaag onveranderd! Hun geluid bevat een diepe betekenis en de Armeense eeuwenoude wijsheid.

Armeense toast - waar zonder
Armeense toast - waar zonder

Toast is niet zomaar een felicitatie, maar volkswijsheid

Elke maaltijd is niet compleet zonder toast. Vrolijk en pretentieus, lyrisch en brutaal, ze zijn in staat om elke vakantie met succes te versieren. En tussen de vele gastvrije toasts zal zeker een prachtige kleurrijke felicitatie uit het zonnige Armenië klinken. Ze worden lang voor de viering geboren of worden gecomponeerd tijdens het begin van het feest, maar worden steevast kleine hits die naar de mensen gaan. Veel Armeense toasts zijn samengesteld voor elk soort feest. Ze vertellen hele gelijkenissen en legendes.

De toast kan behoorlijk lang zijn, maar niemand onderbreekt de toast. Er wordt aangenomen dat in elk van deze felicitaties een enorme betekenis en wijsheid schuilt. Iedereen die zo'n toost hoort, moet erover nadenken. Probeer het zelf, zelfs zonder op dit moment de held van de gelegenheid te zijn. Geen enkele verjaardag is compleet van een gezellig feest, waar veel familieleden en vrienden samenkomen.

Beeld
Beeld

Geen verjaardag zonder toast

De prachtige berg Ararat rijst al honderden jaren trots en majestueus op. Voor elke Armeniër is ze een symbool van wat hij een beetje voor deze eeuwige berg betekent. Laten we allemaal het glas heffen ter ere van de gelukkige held van vandaag. Laat hem zijn als de trotse berg Ararat, zonder een spoor van twijfel en gebrek, gelukkig, krachtig en rijk! Leeft lang en behaagt zijn dierbaren!

Mannen zijn een sterke helft van de mensheid. Zonder hen zou er geen wolkenloos geluk en universele vrede in de wereld zijn. Maar ze spelen, net als kleine kinderen, graag met coole auto's en vliegtuigen. Door de jaren heen worden alle mannen volwassen, maar ze blijven altijd trouw aan hun smaak. En op mijn verjaardag, onze beste vriend, wil ik je veel geld wensen, dat zal genoeg zijn voor dure auto's en een privéjet! Nou, en geduld natuurlijk om van je grillige mooie pop te houden. Ik hef dit glas gevuld met sterke Armeense wijn voor jou, onze glorieuze jarige!

Elke man is een ongenaakbare rots. Ieder mens is een ondoordringbare muur. Achter hem staat als een berg en als een muur zijn hele familie. Dus laat hem, onze betrouwbare bescherming, gedijen en glimlachen, lang leven en vol kracht zijn, zodat geen stormachtige en formidabele rivier door deze muur breekt!

Beeld
Beeld

Laten we het glas heffen ter ere van de verjaardag van een echte man! Hij staat altijd klaar om te helpen, en zal nooit met een woord beledigen, hij staat als een onneembare berg voor de eer van zijn familie en zijn verwanten. Wij wensen hem meer gezondheid en veel geluk in zijn leven!

Je kunt je hele leven wachten dat ze troeven uitdeelt. En het kan gebeuren dat er maar een klein pak op de handen zit. Maar zelfs met zo'n kaart kun je succesvol winnen als je intelligentie, inzicht en vindingrijkheid hebt. Het vermogen om je tekortkomingen om te zetten in voordelen, van klein tot enorm en je eigen opgewekte karakter en gemakkelijk karakter om het geluk aan je zijde te trekken! Dit zijn allemaal de onovertroffen kwaliteiten van onze jarige! Dus laten we op hem drinken! En laat alles zo blijven, het vermenigvuldigt zich!

Verjaardag is een feest van toast

Vandaag is een geweldige man geboren en heeft de hele wereld blij gemaakt met zijn uiterlijk, een echte man, onze glorieuze en loyale vriend! Laten we het glas op hem heffen! Ik wens hem een goede gezondheid, zoals deze goede wijn, een lang leven en voorspoed. Voor onze jarige!

Het is zo machtig als de berg Ararat. Hij is onvermurwbaar voor alle moeilijkheden in het leven, altijd kalm en zelfverzekerd. Zuiver als strass met je gedachten! Laat zijn levenslied klinken! Voor onze jarige!

Er zijn geen mooiere bloemen in de wereld die groeien op de berg Ararat. Er is geen schonere rivier die onder de berg Ararat stroomt! Er zijn geen vogels die hoger vliegen dan de vogels boven de berg Ararat! Moge onze geliefde held van de dag dus bloeien, zijn geest zal zuiver zijn en zijn gedachten zijn hooggespannen! Een lang leven en geluk voor onze lieve en lieve held van de dag!

Onze held van de gelegenheid verzamelde vandaag iedereen aan deze gastvrije tafel. Laat de glazen gevuld met zure wijn tot op de bodem leeglopen voor zijn ijzeren gezondheid, vrijgevigheid van ziel, trouw aan zijn woord, kracht van karakter en grote liefde voor zijn familie! Laten we onze jarige loven!

Beeld
Beeld

Op zijn verjaardag wil ik de held van de dag het volgende toewensen! Laat het leven tot de rand gevuld zijn met betekenis, want dit kristallen glas is gevuld met wijn! Moge de vreugde nooit weggaan, en respect en eer zullen alleen maar toenemen! Leef tot grijs haar en blijf hetzelfde vriendelijk en genereus. En wij, uw dierbaren, zullen proberen er altijd te zijn!

Onze jarige is heet, zoals de vulkanen van de berg Ararat, maar ook koelbloedig, zoals de sneeuw die op de berg Ararat ligt! Zijn stormachtige karakter, zoals het humeur van de rivier de Araks, maar ook meegaand, zoals beekjes in bergkloven! Het is veranderlijk, maar ook constant! Laten we drinken op zijn moeilijke karakter. Hiervoor houden we nog meer van onze held van de gelegenheid. Je zult je tenslotte niet vervelen met hem en je zult niet vervallen! Voor de energie die in een eindeloze stroom stroomt! Voor onze vriend!

Het is gebruikelijk om een goede gezondheid te wensen voor je verjaardag! Iedereen zegt dat dit het belangrijkste in het leven is. Maar het komt voor dat een absoluut gezond en fysiek sterk persoon zonder reden en om welke reden dan ook jankt. U kunt de jarige dus standaard gezondheid wensen. En allereerst wil ik je sterkte en een goed humeur wensen! Kijk naar alles in dit leven met een glimlach! En dan zal elke kleine of grote overlast onbeduidend en onbeduidend lijken!

Aanbevolen: