Hoe Bereik Je Het French Open Tenniskampioenschap

Inhoudsopgave:

Hoe Bereik Je Het French Open Tenniskampioenschap
Hoe Bereik Je Het French Open Tenniskampioenschap

Video: Hoe Bereik Je Het French Open Tenniskampioenschap

Video: Hoe Bereik Je Het French Open Tenniskampioenschap
Video: Rafael Nadal: Fallen King | The Story Of His Epic Duel Against Djokovic | Roland Garros 2021 | HD 2024, Mei
Anonim

De French Open, of Roland Garros, is een van de meest prestigieuze Europese tennistoernooien. Het wordt jaarlijks eind mei - begin juni in Parijs gehouden, met de deelname van de beroemdste tennissers ter wereld. Dit toernooi is ook een onvergetelijk schouwspel voor de fans die er vanuit de hele wereld naar toe komen.

Hoe bereik je het French Open tenniskampioenschap
Hoe bereik je het French Open tenniskampioenschap

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - visum.

instructies:

Stap 1

Om naar Roland Garros te komen, moet je tickets kopen op de website van de Franse Tennisvereniging. Dit is de beste optie omdat je tickets kunt kopen tegen de officiële prijs. Gezien de grote vraag ernaar, is het beter om vooraf kaartjes te kopen. Hun verkoop begint om 7 uur Parijse tijd, de dag van de start van de distributie zal op de website worden aangekondigd. De site ondersteunt vier talen: Spaans, Duits, Frans en Engels. Schrijf je vooraf in en controleer regelmatig of er tickets beschikbaar zijn. Ze worden alleen via internet verspreid, er zijn geen andere opties.

Stap 2

Na de opening van het toernooi wordt een dag voor aanvang van de volgende wedstrijd een deel van de tickets uitgedeeld, de verkoop start om 17.00 uur. Vergeet niet dat ze heel snel opschieten, dus je moet op tijd naar de site gaan en een aankoop doen. Ticketprijzen beginnen bij 15 euro.

Stap 3

Als je geen tijd meer hebt en het is je niet gelukt om een kaartje te kopen op de officiële website, probeer het dan op de secundaire markt te kopen, bijvoorbeeld op de officiële doorverkoop van kaartjes. Houd er rekening mee dat de aankoopprijs aanzienlijk hoger zal zijn. Je moet geen tickets kopen op dubieuze sites, je kunt misleid worden.

Stap 4

Zelfs met een kaartje in de hand moet je op tijd bij de wedstrijd zijn, maak je hiervoor zorgen over het verkrijgen van een visum van tevoren. De gemakkelijkste manier om het te krijgen is door gebruik te maken van de diensten van reisbureaus. Een visum wordt in de regel binnen een week afgegeven. Vergeet niet vooraf uw hotelkamer te reserveren.

Stap 5

Je kunt met de metro naar de locatie van het toernooi komen, dit is de handigste optie. Als u op de negende lijn rijdt, kunt u uitstappen bij de stations Michel-Ange Auteuil, Michel-Ange Molitor, Porte de Saint-Cloud. Stap op de tiende lijn uit bij Michel-Ange Auteuil of Porte d'Auteuil. U kunt bus nr. 22, 32, 52, 62, 72, 123, 241 gebruiken. Het wordt niet aanbevolen om met een eigen auto te komen, omdat parkeren moeilijk kan zijn.

Aanbevolen: