Nieuw 2015: Hoe Te Ontspannen Op Vakantie

Nieuw 2015: Hoe Te Ontspannen Op Vakantie
Nieuw 2015: Hoe Te Ontspannen Op Vakantie

Video: Nieuw 2015: Hoe Te Ontspannen Op Vakantie

Video: Nieuw 2015: Hoe Te Ontspannen Op Vakantie
Video: Hoe ontstaat spiergroei? - Jeffrey Siegel 2024, Mei
Anonim

Een van de meest langverwachte en favoriete feestdagen staat voor de deur - het nieuwe jaar 2015. Hoe zullen de inwoners van Rusland rusten op nieuwjaarsvakanties en hoeveel dagen?

Nieuw 2015: hoe te ontspannen op vakantie
Nieuw 2015: hoe te ontspannen op vakantie

In 2015 duurt de nieuwjaarsvakantie 11 dagen. Ze beginnen op 1 januari en eindigen op 11 januari 12 wordt al beschouwd als een werkdag.

Het blijkt dat de officiële nieuwjaarsvakantie zal duren van 1 januari tot 8 januari. 9 januari wordt beschouwd als een weekend, dat wordt uitgesteld van 3 januari, dat op zaterdag valt. En 10 en 11 januari zijn vrije dagen op de kalender. Helaas is dit jaar 31 december, de vooravond van de feestdagen, een werkdag. Maar we moeten hopen dat werkdagen de magische en anticiperende stemming niet zullen kunnen bederven!

Het komende nieuwe jaar 2015 is het jaar van de blauwe houten geit in de oosterse kalender.

De eerste dagen van het jaar, en nog beter alle feestdagen in januari, proberen te besteden in overeenstemming met de aard van het nieuwjaarssymbool.

Als je de voorspellingen van astrologen en verschillende horoscopen gelooft en geluk wilt trekken in 2015, probeer dan deze feestdagen zo nuttig mogelijk te gebruiken. Breng meer tijd door met je familie en vrienden. De Blauwe Geit geeft de voorkeur aan harmonie en rust, daarom is het raadzaam luidruchtige feesten te verkiezen boven een oprecht samenzijn met dierbaren en dierbaren boven een warme kop glühwein, intieme gesprekken en liedjes.

Moge dit nieuwe jaar al je dromen laten uitkomen en alleen vreugde brengen!

Aanbevolen: