Hoe Het Komende Jaar Te Ontmoeten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Komende Jaar Te Ontmoeten
Hoe Het Komende Jaar Te Ontmoeten

Video: Hoe Het Komende Jaar Te Ontmoeten

Video: Hoe Het Komende Jaar Te Ontmoeten
Video: Opening Academisch Jaar 2021-2022 2024, April
Anonim

Het komende nieuwe jaar valt in het jaar van de draak, wat betekent dat je er in de nacht van 31 december helder en extravagant uit moet zien. Om het komende jaar in alles succesvol te laten zijn, voor en na het klokkenspel, moet je maximaal plezier hebben, grappen maken en grappen maken.

Hoe het komende jaar te ontmoeten
Hoe het komende jaar te ontmoeten

instructies:

Stap 1

Om de komende vakantie niet alleen met de tv door te brengen, moet u ervoor zorgen waar en met wie u het nieuwe jaar viert. Praat met familieleden, vrienden en kennissen, ontdek hun plannen. Ze zullen je zeker in hun bedrijf willen opnemen en je hoeft alleen maar een van de verschillende kant-en-klare opties te kiezen.

Stap 2

Als je het nieuwe jaar in een romantische setting alleen met je wederhelft wilt vieren, moet je een verblijfplaats kiezen en zo vroeg mogelijk boeken. Anders loop je het risico nergens te komen - alles is al meegenomen.

Stap 3

Waar je ook van plan bent om het nieuwe jaar te vieren, je moet van tevoren nadenken over eten en drinken. Probeer te berekenen hoeveel provisies uw hele bedrijf nodig heeft, om niet op het allerlaatste moment nog bij te kopen. Het is ook handig als je maar een bepaald bedrag wilt uitgeven (een kant-en-klaar boodschappenlijstje bespaart je onnodige improvisatie).

Stap 4

Maak je in horecagelegenheden kennis met het Jaar van de Draak en ga je zelf het menu bestellen, kijk dan eerst of er iemand van het bedrijf allergisch is voor de producten die je hebt gekozen.

Stap 5

Denk er bij het vieren van het komende nieuwe jaar aan dat de draak van afwisseling houdt. Dat wil zeggen dat er in 2012 geen speciale eisen worden gesteld aan outfits of feestelijke gerechten. Het enige is, probeer meer groenten en fruit op tafel te zetten.

Stap 6

Voorbereiden op de komende oudejaarsavond (als je het uitgeeft zonder de diensten van animators te gebruiken), bereid verschillende leuke wedstrijden voor, en hoe meer hoe beter. Dankzij het animatieprogramma vindt de vakantie in één adem plaats en komt u de ochtend van 1 januari in een goed humeur tegemoet.

En, zoals je weet, als je het nieuwe jaar viert, zul je het ook besteden.

Aanbevolen: