Jaar Van De Aap. Hoe Rusten We In 2016?

Jaar Van De Aap. Hoe Rusten We In 2016?
Jaar Van De Aap. Hoe Rusten We In 2016?

Video: Jaar Van De Aap. Hoe Rusten We In 2016?

Video: Jaar Van De Aap. Hoe Rusten We In 2016?
Video: Marco Borsato, Armin van Buuren, Davina Michelle - Hoe Het Danst (Live op Pinkpop 2019) 2024, April
Anonim

In Rusland zijn ze gewend om te rusten tijdens de meivakantie en tijdens de wintervakantie in januari. En als je je alvast voorbereidt op het begin van een lang weekend, kun je op je vakantie besparen door tickets en stoelen te boeken. Om je vakantie lang te plannen, is het raadzaam om te weten welke dagen van het volgende jaar zullen worden opgenomen in de lijst met "rode dagen van de kalender".

Jaar van de aap. Hoe rusten we in 2016?
Jaar van de aap. Hoe rusten we in 2016?

Het volgende jaar op de oosterse kalender zal het jaar zijn van de Red Fire Monkey. Het element van het jaar van de Aap is vuur. De aap is emotioneel en temperamentvol, misschien zelfs verraderlijk. Haar stemming verandert dramatisch en vaak.

Ook kan de aap heel slim zijn. Ze is populair bij het andere geslacht omdat ze iedereen kan charmeren.

Beeld
Beeld

Dit gaat over de astrologische kenmerken van het volgende jaar. En hier is wat betreft het weekend dat in 2016 valt.

Nieuwjaarsvakantie 2016

De Doema bespreekt of 31 december 2016 een vrije dag moet worden. Het is goed mogelijk dat de vakantie op de laatste dag van het jaar begint.

Maar op de een of andere manier hebben we van 1 tot 10 januari een weekend.

In 2016 is 23 februari dinsdag. In dit opzicht is het waarschijnlijk dat de laatste zaterdag vóór de vakantie zal worden gewerkt en dat we maandag kunnen rusten.

Een soortgelijke situatie doet zich voor met Internationale Vrouwendag. De feestdag valt ook op dinsdag. Nou, wat dan? De werkdag wordt verplaatst en we krijgen drie vrije dagen.

De meivakantie

Begin mei zal ons, zoals gewoonlijk, verrassen met een lang weekend. In 2016 rusten we van 30 april tot en met 3 mei. En daarna, van 7 mei tot 9 mei, want Victory Day valt op maandag.

Als gevolg hiervan zal 2016 ons verrassen met lange nieuwjaars- en meivakanties. Er zullen ook verschillende "lange" weekenden zijn, waarin we meer tijd aan het gezin kunnen besteden, doen wat we leuk vinden en ontspannen.

Aanbevolen: