Hoe Papa Te Feliciteren Op 23 Februari

Inhoudsopgave:

Hoe Papa Te Feliciteren Op 23 Februari
Hoe Papa Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Papa Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Papa Te Feliciteren Op 23 Februari
Video: Verras enveloppen voor felicitaties met uw eigen handen, hoe u een verjaardagscadeau kunt maken 2024, April
Anonim

Defender of the Fatherland Day wordt over de hele wereld gevierd als All Men Day. Daarom moet je met hem alle vertegenwoordigers van het sterkere geslacht om je heen feliciteren, en vooral je vader.

Hoe papa te feliciteren op 23 februari
Hoe papa te feliciteren op 23 februari

instructies:

Stap 1

Koop een cadeau voor je vader. Laat het niet alleen een nuttig ding zijn, maar ook een symbool van de vakantie. Het cadeau moet geschikt zijn voor een echte mannelijke beschermer. Als je vader wapens verzamelt of van jagen houdt, geef hem dan een pistool. Het geschenk kan een sabel of een mes zijn. Een goed cadeau is een verrekijker of een fles met een gepersonaliseerde gravure.

Stap 2

Verras je vader. Nodig indien mogelijk zijn legervriend uit voor een bezoek. Je zult zien hoe blij je vader zal zijn als hij een vriend ontmoet die hij lange tijd niet heeft gezien. Op deze dag is zo'n bijeenkomst van harte welkom.

Stap 3

Bereid kersttraktaties voor en dek de tafel om All Men Day met je gezin te vieren. Geniet van het favoriete eten en drinken van je vader tijdens dit speciale diner, want dit is zijn dag.

Stap 4

Kom met een mooie toost op je vader. Een voorbereide toespraak klinkt beter dan een geïmproviseerde toespraak. Hij kan in zijn eigen gedichten zijn, en niet. Het belangrijkste is dat de woorden uit het hart komen, en je vader voelde hoeveel je van hem houdt.

Stap 5

Feliciteer je vader op een originele manier. Maak een collage van uitgesneden soldaten en foto's van je vader. Zo'n origineel en zeer persoonlijk cadeau kan niet anders dan aanraken. Door deze collage te maken, kun je al je liefde en waardering voor je ouder uitdrukken.

Stap 6

Presenteer een themataart. Er zijn talloze opties voor zoetwaren om op te schrijven, te tekenen of een foto op te plaatsen. Laat de onderhandelingen je vader eraan herinneren dat hij in het leger heeft gediend, want je weet waarschijnlijk in welke troepen hij diende. Als hij een parachutist was, kun je op de taart een parachutist in de lucht tekenen. Als je vader zijn legerjaren aan de grens heeft doorgebracht, plaats dan een foto van een grenswachter op de taart. Gebruik je fantasie.

Stap 7

Neem de tijd voor je vader om hem te vertellen over zijn ervaringen tijdens je dienst. Neem even de tijd om te onthouden en bekijk de foto's waarop je vader in uniform zijn schuld aan het Vaderland betaalt.

Aanbevolen: