Zo Vier Je 23 Februari Thuis

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je 23 Februari Thuis
Zo Vier Je 23 Februari Thuis

Video: Zo Vier Je 23 Februari Thuis

Video: Zo Vier Je 23 Februari Thuis
Video: ZWEM-DiSCO KiNDERFEESTJE VAN LUAN ViEREN 🥳💦 ( 9 jaar) | Bellinga Vlog #2235 2024, Mei
Anonim

Dag van de verdediger van het vaderland is een van de belangrijkste feestdagen. Nadat je collega's en vrienden hebt gefeliciteerd, moet je het met je familie vieren en het op zo'n manier doen dat het grappig en gedenkwaardig wordt.

Zo vier je 23 februari thuis
Zo vier je 23 februari thuis

Noodzakelijk

  • - papier;
  • - vlaggen;
  • - Ballonnen;
  • - feesttafel;
  • - overhemden, budenovks, zonnebrillen;
  • - karaoke;
  • - cadeautjes.

instructies:

Stap 1

Als je zonen hebt, zal het inrichten van je appartement een belangrijke rol spelen bij het vieren van 23 februari. Vouw boten en vliegtuigen uit papier, rangschik ze rond het appartement - op tafels, boekenplanken. Je kunt ze ook aan draadjes rijgen en een soort guirlande aan het raam hangen. Versier het appartement met vlaggen en ballonnen. Laat de sfeer plechtig zijn.

Stap 2

Regel dat het huishouden uw man een generaal noemt. Kinderen die ook militaire eer willen, kunnen tijdens de vakantie soldaat worden. Het is waar dat als je bij je ouders woont, je man ruimte moet maken, omdat de vader nog steeds de hoogste rang moet hebben. Leer de vrouwelijke helft van het huis om op te staan wanneer de generaal de kamer binnenkomt en hem te groeten.

Stap 3

Een belangrijk onderdeel van de vakantie is het feest. Verzin interessante namen met een militair thema voor je gerechten en laat je mannen raden wat er verborgen is onder het 'kapiteinsdessert' of 'de vreugde van een infanterist'. Wie wat kiest, krijgt het als lunch.

Stap 4

Bereid cadeaus van tevoren voor en wikkel ze in papieren of mooie zakjes. Als je niet kunt bedenken wat je je mannen nuttig kunt geven, geef dan souvenirs met een militair thema - riemen, flacons, petten. Kinderen zullen blij zijn met nieuwe attributen om oorlog te spelen, en volwassenen zullen zich de dagen van militaire dienst herinneren.

Stap 5

Maar aan tafel kun je niet alleen eten, maar ook plezier maken. Trek bij het starten van een maaltijd een vest, budenovka of zonnebril aan (speciale agenten die waarschijnlijk verband houden met de verdediging van het vaderland). Zing een paar oorlogsliedjes bij karaoke. Schrijf warme wensen aan je mannen op stukjes papier, stop ze in een hoed en laat ze om de beurt de berichten eruit halen. Een goed spel voor het hele gezin is "Crocodile", wanneer de presentator een woord of een hele zin laat zien met behulp van gebaren, en het publiek raadt het. Laat je fantasie zien, en dan wordt een thuisvakantie een leuk en onvergetelijk evenement.

Aanbevolen: