Hoe Vakanties In De Organisatie Te Organiseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Vakanties In De Organisatie Te Organiseren?
Hoe Vakanties In De Organisatie Te Organiseren?

Video: Hoe Vakanties In De Organisatie Te Organiseren?

Video: Hoe Vakanties In De Organisatie Te Organiseren?
Video: 6 REIS TIPS - ORGANISATIE | Lifestyle Spot 2024, April
Anonim

De mode voor zakelijke evenementen is niet voor niets ontstaan. Inderdaad, mensen brengen bijna een kwart van hun tijd op het werk door. De vreugde van de vakantie niet delen met collega's die je zo vaak ziet, is op zijn zachtst gezegd vreemd. Er zijn verschillende manieren om een feest voor een team te organiseren.

Hoe vakanties in de organisatie te organiseren?
Hoe vakanties in de organisatie te organiseren?

instructies:

Stap 1

Als je budget het toelaat, neem dan contact op met een gespecialiseerd evenementenbureau. Ze selecteren niet alleen een locatie en kopen alles wat je nodig hebt voor de vakantie, maar bedenken er ook een scenario voor, een thema en een stijl. Professionals stellen u animators voor, nodigen muzikanten en entertainers uit, decoreren de zaal, stemmen met u de menukaart af. Misschien is het enige nadeel van deze manier van het organiseren van een vakantie het prijskaartje.

Stap 2

U kunt zelf een groot feest organiseren. Als de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden van een zakelijk evenement op jou ligt, kies dan een instelling op basis van het formaat van het feest en de grootte van je team. Nadat je de zaal hebt geboekt en het menu hebt goedgekeurd, begin je met het schrijven van het script of in ieder geval in algemene termen van het concept van de vakantie. Als je collega's luchthartig genoeg zijn en bazen positief zijn over out-of-the-box plezier, organiseer dan een themafeest. Instrueer collega's om een pak te zoeken en/of een klein aantal voor te bereiden binnen het genoemde onderwerp.

Stap 3

Een zeer bescheiden evenement kan worden gehouden zonder hun thuiskantoor te verlaten. Het is voldoende om verschillende wedstrijden te bedenken, schijven met muziek in te slaan en een apparaat te vinden om het af te spelen. Koop de dag ervoor eten voor het feest (kant-en-klare salades, boterhammen, champagne en frisdrank), evenals wegwerpschalen, cocktailbuizen, sterretjes, pijpen - alles wat u associeert met de vakantie. Versier de kamer met ballonnen en decoratieve elementen die overeenkomen met het feest (slingers, ballonnen en kaarsen voor het nieuwe jaar, bloemen voor 8 maart, enz.) Schik de tafels, serveer de gerechten - en je kunt plezier hebben.

Stap 4

Zorg voor geschenken van medewerkers. Probeer voor Nieuwjaar, een professionele feestdag, 8 maart of 23 februari, geschenken van gelijke waarde voor te bereiden, die tegelijkertijd niet hetzelfde zullen zijn, zodat elke ontvanger persoonlijk aandacht voor hem zal voelen. Als er een persoonlijke vakantie komt, is het gepast om van iedereen geld in te zamelen en een gemeenschappelijk cadeau voor te bereiden. Voor zijn verjaardag kun je je baas een zakelijk accessoire of een gedenkwaardig ding voor het interieur van het kantoor geven. Voor de verjaardag van een senior collega is het passend om een strikt boeket en/of een symbolisch souvenir te presenteren en het hoofdbedrag in de vorm van een cadeaubon over te maken naar zijn favoriete winkel.

Aanbevolen: