Hoe Vier Je Een Vakantie?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Een Vakantie?
Hoe Vier Je Een Vakantie?

Video: Hoe Vier Je Een Vakantie?

Video: Hoe Vier Je Een Vakantie?
Video: Frankrijk 2017 Hoe vier je vakantie met zeven kinderen. 2024, April
Anonim

Elk jaar zijn er meer dan een dozijn officiële feestdagen - Nieuwjaar, 23 februari, 8 maart, Cosmonautics Day, 1 mei, Victory Day, Children's Day en vele anderen. En hoeveel vakanties zijn persoonlijk - familie: verjaardag, jubileum, verschillende jubilea? Het is nogal saai om elke vakantie volgens hetzelfde scenario te vieren. Misschien moeten andere worden overwogen?

Hoe vier je een vakantie?
Hoe vier je een vakantie?

instructies:

Stap 1

Buiten Je hebt nodig: - sportuitrusting (afhankelijk van het seizoen);

- producten;

- BBQ Ga naar de natuur. Huur voor een dag of twee een huisje in de bergen of een kamer in een bossanatorium, neem een barbecue, vlees (als je vegetariër bent - groenten) en een tas met vrienden mee. Sportuitrusting (ballen, ski's, sleeën, tennisrackets - afhankelijk van het seizoen) is niet overbodig. Alles, een heerlijke vakantie voor jou en je vrienden is gegarandeerd.

Stap 2

Thuis met vrienden Je hebt nodig: - boodschappen;

- Gerechten De vakantie kun je perfect thuis vieren. Bereid lichte snacks, bedenk een paar prijsvragen, nodig gasten uit - en beleef een geweldige avond in een warme en vriendelijke sfeer. Als je niet weet hoe je moet koken, bestel dan eten in het restaurant. Gelukkig is dat tegenwoordig geen probleem. Je kunt het nog makkelijker doen - koop een fonduemaker. In dit geval hoeft u niets te koken, maar hoeft u alleen groenten, vleesdelicatessen, champignons te snijden en de kaas in een fonduepan doormidden te smelten met wijn en met toevoeging van zetmeel.

Stap 3

In een club, café, restaurant Ga het vieren in een restaurant. Vergeet alleen niet vooraf het benodigde aantal tafels te reserveren, het menu en het culturele programma te bespreken.

Aanbevolen: