Verjaardag: Hoe Vier Je Een Vakantie In St. Petersburg

Inhoudsopgave:

Verjaardag: Hoe Vier Je Een Vakantie In St. Petersburg
Verjaardag: Hoe Vier Je Een Vakantie In St. Petersburg

Video: Verjaardag: Hoe Vier Je Een Vakantie In St. Petersburg

Video: Verjaardag: Hoe Vier Je Een Vakantie In St. Petersburg
Video: Новогодний концерт Dimash Dears - с Новым годом Димаш! [SUB] 2024, Mei
Anonim

Droomt u er al lang van om St. Petersburg te bezoeken? Regel dus zelf zo'n vakantie. Plan je reis voor je verjaardag. Dan zullen de indrukken van een bezoek aan de stad twee keer zo helder zijn.

Verjaardag: hoe vier je een vakantie in St. Petersburg
Verjaardag: hoe vier je een vakantie in St. Petersburg

instructies:

Stap 1

Denk eerst na over uw route door de stad. Hermitage, Nevsky Prospect, boottocht langs rivieren en kanalen, Admiraliteit, Bronzen Ruiter, St. Isaac's Cathedral, Summer Garden, Peter en Paul Fortress. De lijst is eindeloos. Maar je zult niet veel kunnen zien op één dag, dus selecteer drie of vier hoofdattracties.

Stap 2

Bezoek de Hermitage. Maar bedenk eerst welke zalen je wilt zien. Een maand is immers niet genoeg om de collecties volledig te verkennen. Gedurende twee en een halve eeuw worden hier de grootste collecties wereldkunst verzameld, waarvan ongeveer drie miljoen exemplaren.

Stap 3

Als je eerder de stad op de Neva alleen vanaf het tv-scherm zag, dan moet je natuurlijk de belangrijkste symbolen ervan levend zien. Loop zeker langs de Nevsky Prospekt - dit is het centrum van St. Petersburg. Hier heeft elk gebouw zijn eigen geschiedenis. De laan speelt een belangrijke rol in het culturele en sociale leven van de stad. U ziet theaters, musea, concertzalen, bibliotheken. Er zijn ook verschillende kerken - de Lutherse kerk van de Heiligen Peter en Paul, de orthodoxe Kazankathedraal, de Armeense kerk, de katholieke kerk van St. Catherine, de Nederlandse kerk. Admiraliteit, Paleisplein - dit alles zal voor uw ogen verschijnen.

Stap 4

Houd bij het plannen van uw route rekening met de tijd voor de lunch. Maar zodat het geen gewone snack is, maar een echt feestelijk diner, bezoek bijvoorbeeld een restaurant op het dak, op de kruising van Nevsky Prospekt en Kazanskaya Street. Vanaf het prachtige verfijnde terras kunt u de schoonheid van de stad bewonderen en champagne drinken voor uw vakantie.

Stap 5

Reserveer je tickets op voorhand. Reis je met de trein naar de noordelijke hoofdstad, kies dan de ochtendtreinen uit de dienstregeling. Dan heb je meer tijd en kun je meer zien. Neem een retourticket voor de nacht. Je moet tenslotte zeker de avond Petersburg zien in de gloed van neonlichten.

Stap 6

Neem zeker je beste vrienden mee. Immers, om zo'n mooie stad te bezoeken in het gezelschap van de mensen die je het meest dierbaar zijn, en zelfs op je verjaardag - wat is er mooier? Na een keer deze stad bezocht te hebben, kom je hier zeker nog een keer terug.

Aanbevolen: