Hoe Breng Je Je Vakantie Door In Sint-Petersburg

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Vakantie Door In Sint-Petersburg
Hoe Breng Je Je Vakantie Door In Sint-Petersburg

Video: Hoe Breng Je Je Vakantie Door In Sint-Petersburg

Video: Hoe Breng Je Je Vakantie Door In Sint-Petersburg
Video: St. Petersburg Vacation Travel Guide | Expedia 2024, April
Anonim

U kunt uw vakantie met kinderen in St. Petersburg doorbrengen door leuk amusement en educatieve uitstapjes naar de musea van de stad te combineren. Zo'n vakantie moet van tevoren worden gepland, zodat deze lang herinnerd zal worden en alleen positieve indrukken zal opleveren.

Hoe breng je je vakantie door in Sint-Petersburg
Hoe breng je je vakantie door in Sint-Petersburg

instructies:

Stap 1

Bezoek de dierentuin van Leningrad. Het zal interessant zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Het ligt in het stadscentrum, dus u kunt gemakkelijk naar de dierentuin gaan. U en uw kinderen zullen primaten, roofdieren, verschillende vogels, hoefdieren en knaagdieren zien. De dierentuin organiseert een paardenshow. Uw kind krijgt de kans om op een pony te rijden.

Stap 2

Ga naar het planetarium in de buurt van de dierentuin. Als je wilt, ga je zeker naar een tentoonstelling of lezing die daar regelmatig wordt gehouden. Uw kinderen zullen de sterrenhemel van de aarde kunnen bewonderen, veel interessante dingen leren over astronomische verschijnselen, de bewegingen van de zon en planeten, over sterrenhopen en de Melkweg. Het planetarium heeft de mogelijkheid om de zon, planeten, de maan en kometen te observeren door de grootste telescoop in de stad.

Stap 3

Neem de tijd om het Militair Historisch Museum te bezoeken. Het toont een grote verscheidenheid aan militair materieel. Uw kind zal een uitstapje naar dit museum niet snel vergeten, want hij zal de exposities kunnen beklimmen.

Stap 4

Bekijk een show in het Leningrad Dolfinarium Hier kunnen kinderen omgaan met zeedieren, walrussen zien, optredens van dolfijnen en zeeleeuwen bekijken en naar walvisliedjes luisteren.

Stap 5

Koop kaartjes voor een optreden in het Bolshoi St. Petersburg State Circus. Het biedt een breed scala aan amusementsprogramma's voor iedereen. U zult veel plezier beleven, net als uw kinderen. Bezoek na de voorstelling het Circusmuseum.

Stap 6

Bezoek het St. Petersburg Poppenmuseum. Het museum bestaat uit twee zalen, waar regelmatig tentoonstellingen worden gehouden. Elke thematische tentoonstelling biedt een groot aantal poppen van over de hele wereld en museummedewerkers organiseren educatieve excursies. Je leert veel over de geschiedenis van poppen en hoe ze gemaakt worden.

Stap 7

Presenteer een zee aan entertainment in het Trans-Force complex of neem je kind mee naar Dino-Park, dat is gevestigd in het Neptune Shopping Center. Uw kinderen zullen de dinosaurusfiguren bewonderen die in het park te zien zijn en ermee op de foto gaan. Veel attracties zullen indruk op uw kind maken. In Trans-Force kun je een virtuele reis maken door de steden van de aarde en zelfs andere planeten.

Aanbevolen: