Hoe Een Verjaardag Te Vieren In St. Petersburg

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In St. Petersburg
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In St. Petersburg

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In St. Petersburg

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In St. Petersburg
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, April
Anonim

Traditioneel wordt aangenomen dat St. Petersburg een stad is van bruggen, paleizen, kanalen, oude herenhuizen en witte nachten. De noordelijke hoofdstad is ook een stad van toeristen die niet alleen indrukken krijgen, maar ook restaurants, bars, jeugdcafés, moderne bioscopen, discotheken. Er zijn amusementsfaciliteiten voor hen - biljart- en tennisbanen, bowlingbanen. Peter heeft een enorm aantal etablissementen waar je voor elk wat wils een verjaardag kunt vieren.

Hoe een verjaardag te vieren in St. Petersburg
Hoe een verjaardag te vieren in St. Petersburg

Het is nodig

stadsplattegrond

instructies:

Stap 1

Kies een van de restaurantketens die pizza of sushi serveren als je een grote groep wilt voeden. Het probleem met lekkernijen verdwijnt meteen naar de achtergrond, op voorwaarde dat bijna iedereen van dergelijk eten houdt. Het onbetwistbare voordeel van dergelijke etablissementen is het ontbreken van amusementsprogramma's: u kunt eindelijk in vrede communiceren, vooral als u elkaar lange tijd niet hebt gezien. Noch DJ's noch luide muziek zullen u storen.

Stap 2

De meest populaire democratische pizzaketens zijn Pizza Hut en Ollis, Japans eten Two Sticks en Eurasia. Deze vestigingen bevinden zich in elke wijk van de stad, ze bevinden zich in de buurt van de metro, dus het zal niet moeilijk zijn om er te komen. In "Pizza Hut" worden vaak acties gehouden, waarbij bij het bestellen van een grote pizza de tweede de tweede gratis krijgt, en in Japanse restaurants is er altijd een mogelijkheid om diverse maaltijden te bestellen voor de hele vriendengroep.

Stap 3

Bezoek een van de vele nachtclubs voor een actieve vakantie. Peter wordt niet voor niets de clubhoofdstad van Rusland genoemd: er zijn hier vestigingen van verschillende richtingen. Je zult je nog lang de verjaardag herinneren die werd doorgebracht in de clubs "11", "Begemot", "Air", "Winter-Summer", "Jelsomino". Nachtclub "Begemot" nodigt je uit om de hele nacht te dansen op de elektronische muziek van de beste dj's. "Winter-Summer" is een elite plek voor modieuze feesten. Hier wordt u verrast door de voortreffelijke menukaart en een zeer gunstige ligging - met uitzicht op het water. Music Bar "11" is een luxe karaoke met een geweldig interieur en een uitstekende keuken, en in de "Air" club kun je niet alleen dansen op drie verschillende dansvloeren, maar ook zwemmen in het zwembad en volleyballen.

Stap 4

Ga naar een van de sport- en uitgaanscentra als je je vakantie wilt combineren met sport. Bowlingfans zullen zeker genieten van clubs als Bowling City, Golden Strike, 7 Mile. Golden Strike heeft tien bowlingbanen, waarvan vier gericht op kinderen. Naast zeventien bowlingbanen heeft “7 Mile” tafels voor Amerikaans en Russisch biljart, een bar, een café en een discotheek.

Stap 5

Huur een van de privéboten als je verjaardag tijdens de warmere maanden (mei tot oktober) valt. Maak een wandeling langs kanalen en rivieren, onder talloze bruggen door. Je kunt ook naar de Finse Golf gaan en daar je feest voortzetten. Er moet echter aan worden herinnerd dat een dergelijke rust meer voorzichtigheid en aandacht vereist. Ga naar de kust van de Finse Golf als je je verjaardag niet in een benauwde stad wilt vieren. Van Sestroretsk tot Zelenogorsk is er een groot aantal gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. Daar kunt u een grote tafel nemen op de open veranda en vervolgens zonnebaden op het zandstrand.

Aanbevolen: