Hoe Organiseer Je Openluchtrecreatie Voor Het Hele Gezin

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Openluchtrecreatie Voor Het Hele Gezin
Hoe Organiseer Je Openluchtrecreatie Voor Het Hele Gezin

Video: Hoe Organiseer Je Openluchtrecreatie Voor Het Hele Gezin

Video: Hoe Organiseer Je Openluchtrecreatie Voor Het Hele Gezin
Video: Naar FarmCamps met het hele gezin! 2024, Mei
Anonim

Met de komst van het warme seizoen wil het hele gezin ontsnappen naar de natuur, frisse lucht inademen, genieten van de zon na een sombere en strenge winter. Een geweldige openluchtrecreatie met liedjes bij het vuur, wandelingen langs het meer of de rivier zal zelfs de meest verstokte workaholic niet onverschillig laten. De enige vraag is hoe je zo'n vakantie voor het hele gezin goed kunt organiseren.

Hoe organiseer je openluchtrecreatie voor het hele gezin
Hoe organiseer je openluchtrecreatie voor het hele gezin

instructies:

Stap 1

Wanneer u een reis naar de natuur plant, moet u het aantal deelnemers aan het evenement bepalen. Bereken alle kosten die kunnen worden besteed aan transport, eten, drinken en meer.

Stap 2

Kies een plek om te verblijven. Of het nu de oever van een rivier of een meer is, of misschien ga je naar een bergkloof of een bos. Het is belangrijk om rekening te houden met de weersomstandigheden en de voorkeuren van gezinsleden.

Stap 3

Selecteer het vervoermiddel waarmee u reist. Als het gezin groot is, is het beter als het een minibus is om alle deelnemers aan de picknick in één vlucht naar de aangewezen rustplaats te brengen.

Stap 4

Denk van tevoren aan eten. Ze mogen niet bederfelijk zijn. Neem brood, worst en kaas mee voor sandwiches, groenten voor salades, vlees voor barbecue. Als u gaat relaxen aan het meer, kunt u indien mogelijk uw hengels meenemen. Ukha op een vuur zal een gezinsvriendelijk gerecht zijn. Plaats voor het gemak de producten in het winkelmandje en wijs er een verantwoordelijke voor aan. Vergeet drankjes niet. Het is het beste als je niet-koolzuurhoudend water, sap of thee in een thermoskan meeneemt.

Stap 5

Vergeet dekens en tenten niet (voor het geval je gaat overnachten). Om te voorkomen dat de spreien het vocht van de aarde opnemen, legt u er een tafelzeil onder. Neem warme kleding mee. In de avond kan het weer kouder worden of slechter worden.

Stap 6

Denk aan actieve vrijetijdsactiviteiten om te voorkomen dat u zich verveelt. Neem een bal, badminton, gitaar mee. Het is belangrijk om rekening te houden met de wensen en voorkeuren van elke picknickdeelnemer. Als u kinderen meeneemt, vergeet dan niet dat ze iets te doen hebben. Neem ze mee op een visreis, pluk paddenstoelen of bouw een zandkasteel met ze. Organiseer wedstrijden voor ze (bijvoorbeeld grappige starts), speel rounders of schatzoekers.

Stap 7

Kamperen in de natuur kan niet alleen voordelen opleveren, maar ook voor veel problemen zorgen. Breng anti-teken, muggenspray en zonnebrandcrème mee. Dit is vooral handig als kinderen bij u uitrusten. Ze kunnen spelen en gewond raken of verbranden.

Stap 8

De herinnering aan openluchtrecreatie kan niet alleen aangename indrukken achterlaten, maar ook familiefoto's of -video's. Neem hiervoor een camera of camcorder mee.

Aanbevolen: