Waar Kan Het Hele Gezin Heen

Inhoudsopgave:

Waar Kan Het Hele Gezin Heen
Waar Kan Het Hele Gezin Heen

Video: Waar Kan Het Hele Gezin Heen

Video: Waar Kan Het Hele Gezin Heen
Video: Dutch movie ‘Waar is mijn thuis’ God heeft mij een gelukkig gezin gegeven | Gratis hele film HD 2024, April
Anonim

Vrije tijd, vrije dag kunt u het beste met uw gezin doorbrengen. En niet thuis, voor de tv, liggend op de bank. Er zijn tenslotte veel opties om deze tijd met voordeel door te brengen en waar u samen heen kunt gaan.

Waar kan het hele gezin heen
Waar kan het hele gezin heen

instructies:

Stap 1

Ga met je gezin de stad uit. In de zomer kun je in de natuur badminton spelen, een bal spelen, een doe-het-zelf-slang de lucht in lanceren, bessen, paddenstoelen, nuttige geneeskrachtige planten plukken, een bloemenkrans weven, zwemmen in een bosmeer, overnachten met het hele gezin in een tent, barbecue bakken. In de winter sneeuwballen spelen in de natuur, bergafwaarts gaan, verschillende figuren uit sneeuw bouwen, eekhoorns voeren met zaden en noten en bosvogels met brood of zaden.

Stap 2

In de stad kunt u met het hele gezin naar de ijsbaan, uw eigen schaatsen meenemen of huren. Bezoek het zwembad of het waterpark. In veel steden is er een dierentuin, een planetarium, een oceanarium, een museum voor militaire kunst, een lokaal geschiedenis- of etnografisch museum, dat interessant zal zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Ga skeeleren, skaten met kinderen in de zomer en in de winter kun je naast schaatsen ook skiën.

Stap 3

Bezoek het kindertheater, kijk een nieuwe film in de bioscoop. Zoek vooraf uit stadskranten welke evenementen er de komende feestdagen of weekenden in de stad plaatsvinden en bezoek stadskermissen, showvoorstellingen.

Stap 4

Vergeet niet dat er pretparken zijn voor volwassenen en kinderen. Daarin kun je, naast een interessant tijdverdrijf op de carrousels, karten, strijden wie eerder de finish op de racebaan haalt, schieten op een schietbaan met een boog of een pneumatisch pistool.

Stap 5

Organiseer paardrijtochten voor uw gezin. Kinderen kunnen kleine pony's rijden, volwassenen kunnen grotere paarden rijden. Als je bang bent om te rijden, maak dan een ritje met het hele gezin in een koets. Paardrijden kan zowel in de zomer als in de winter worden geregeld.

Stap 6

Als u in de winter, bij slecht weer, wilt ontspannen met gezondheidsvoordelen, bezoek dan het sportcentrum, waar volwassenen hun spieren kunnen trainen in de sportschool, trainen in fitness. Bied kinderen aan om in het zwembad te zwemmen, tafeltennis te spelen. Alles bij elkaar, voordat je het centrum verlaat, ga aan een tafel zitten om te ontspannen en drink zuurstof, kruidencocktails, vers geperste sappen, die meestal worden aangeboden in dergelijke wellnesscentra.

Aanbevolen: