Parken En Landgoederen Van Moskou

Inhoudsopgave:

Parken En Landgoederen Van Moskou
Parken En Landgoederen Van Moskou

Video: Parken En Landgoederen Van Moskou

Video: Parken En Landgoederen Van Moskou
Video: Die einzigen Touristen in Russland - Tag 5: Stadtrundfahrt Moskau, Erlöserkathedrale, Tanzaufführung 2024, April
Anonim

Op het grondgebied van Moskou zijn er een groot aantal oude landgoederen met een eeuwenoude geschiedenis, die openstaan voor toeristen die zich willen aansluiten bij het culturele en historische erfgoed van Rusland. De prachtige parken in Moskou houden gelijke tred met de landgoederen - sommige zijn vaak niet in één dag te zien, omdat hun grondgebied zo groot is.

Parken en landgoederen van Moskou
Parken en landgoederen van Moskou

instructies:

Stap 1

Een van de beroemdste landgoederen in Moskou is Arkhangelskoye, dat drie eeuwen lang overging van de handen van sommige prinsen in de handen van anderen. Tegenwoordig fungeert het landgoed als een architectonisch en parkensemble in de klassieke stijl, waarbij alle basiselementen van bouwen en plannen zijn behouden. Het landgoed heeft vele terrassen, groene gazons, verzorgde parksteegjes en prachtige marmeren beelden.

Stap 2

Niet minder beroemd in Moskou is het landgoed Marfino, dat aan het einde van de 18e eeuw werd gebouwd door de meest getalenteerde lijfeigenmeesters onder leiding van vooraanstaande Russische architecten. Op het landgoed werden vaak prachtige recepties, theatervoorstellingen en concerten gehouden van beroemde Europese artiesten die door Moskou toerden.

Stap 3

Het landgoed Serednikovo, waar Mikhail Lermontov zelf vaak kwam, verbaast tegenwoordig toeristen met zijn goed verzorgde grondgebied, prachtige landschapsontwerp, een mysterieus landschapspark en historische interieurs bewaard in het Serednikovo-hoofdgebouw. De landgoederen van Kuskovo, Abramtsevo, Gorki Leninskiye, Altufevo en Muranovo houden het bij, op het grondgebied waarvan ze historische films opnemen, feestelijke evenementen houden en toeristen de archieven tonen van de voormalige beroemde eigenaren van de landgoederen.

Stap 4

Een van de meest bezochte parken in Moskou is het gigantische Gorky Park, dat alle voorwaarden biedt voor het meest comfortabele tijdverdrijf met kinderen en geliefden. De culturele en recreatieve bestemming van deze stad is zeer betaalbaar en zit vol met uitgaansgelegenheden. Liefhebbers van een meer ontspannen vakantie zullen het Muzeon Park waarderen, dat bestaat uit gezellige groene oases, rustige steegjes en een verscheidenheid aan monumenten en sculpturen.

Stap 5

Vorontsovsky Park is niet minder gezellig, beroemd om zijn talrijke vijvers, schaduwrijke steegjes en een goed doordacht landschap waar u zich kunt terugtrekken met de natuur en eenden die in vijvers zwemmen. Liefhebbers van de oudheid gaan meestal naar de parken Kolomenskoye en Ekaterininsky, terwijl het voor luidruchtig entertainment en actieve recreatie beter is om naar Sokolniki en Tsaritsyno te gaan, waar altijd een sfeer van plezier en positief heerst.

Aanbevolen: