Hoe Vindt U Het Programma Van De Afisha Picnic

Hoe Vindt U Het Programma Van De Afisha Picnic
Hoe Vindt U Het Programma Van De Afisha Picnic

Video: Hoe Vindt U Het Programma Van De Afisha Picnic

Video: Hoe Vindt U Het Programma Van De Afisha Picnic
Video: 에이스xMBTI #2 멤버들을 충격의 도가니에 빠뜨린 검사 결과는? 2024, April
Anonim

Picnic Afisha is het grootste jaarlijkse openluchtmuziekfestival met meerdere formaten in het GOS. Het wordt sinds 2004 in Moskou gehouden. Het festivalprogramma is gevarieerd. Dit zijn niet alleen concerten, maar ook kunstinstallaties, zomerbioscopen, masterclasses, designerkledingmarkten en nog veel meer, dat een toenemend aantal toeschouwers en deelnemers naar Afisha Picnic trekt.

Hoe vindt u het programma van de Afisha Picnic
Hoe vindt u het programma van de Afisha Picnic

Het idee van het zomerse openluchtfestival kwam van Ilya Tsentziper, een van de oprichters van het tijdschrift Afisha. Dankzij zijn inspanningen werd in 2004 de eerste muzikale "picknick" gehouden in Luzhniki. In 2006 werd het gehouden in Krasnopresnensky Park en sinds 2007 wordt de Afisha Picnic georganiseerd door het Kolomenskoye Museum-Reserve. In 2010 werd het festival bezocht door meer dan 50.000 mensen en het aantal toeschouwers groeit van jaar tot jaar.

Het festival werd aanvankelijk niet alleen gepositioneerd met concerten van populaire en jonge groepen van verschillende stijlen en trends, maar ook met andere vormen van zomerrecreatie: sportwedstrijden en buitenspelen, restaurants en snackbars, "feest" bij het zwembad. Tijdens het festival is er een reizende bibliotheek met de mooiste boekennieuws, een collegezaal van het Polytechnisch Museum, een stille bioscoop en markten met designeritems.

In 2012 werd de Afisha Picnic gehouden op 21 juli van 12.00 tot 22.00 uur. Jonge en zeer beroemde artiesten traden op op drie podia geïnstalleerd in de steegjes van Kolomensky Park: "Motorama", "Stoned Boys", "The Drums", "Little Boots", "Aquarium", "Franz Ferdinand", "Pet Shop Boys" en vele anderen.

De voorbereiding van zo'n grootschalig evenement is een langdurig proces. De deelnemers van de Picknick worden opgegeven tot het begin van het festival. In 2012 annuleerde de IJslandse zangeres Bjork, aangekondigd in november, haar optreden op de Picnic. Maar de organisatoren vonden een waardige vervanger voor haar - de megapopulaire Britse popgroep Pet Shop Boys.

U kunt het programma van de picknick vinden via de berichten in het Afisha-magazine, maar ook door de informatie op de officiële website van het festival te bestuderen of door de talrijke gidssites te bekijken. Ze bevatten meestal een gedetailleerd schema van festivalevenementen en een kaart met de locatie van alle recreatiegebieden.

Aanbevolen: