Hoe Kom Je Bij De Afisha Picnic

Hoe Kom Je Bij De Afisha Picnic
Hoe Kom Je Bij De Afisha Picnic

Video: Hoe Kom Je Bij De Afisha Picnic

Video: Hoe Kom Je Bij De Afisha Picnic
Video: Как прошел Пикник «Афиши»-2019: официальный видеорепортаж фестиваля 2024, April
Anonim

Afisha's picknick is een van de cult-evenementen die in Moskou worden gehouden. Dit is tenslotte een erkend muziekfestival dat duizenden fans van alternatieve muziek willen bezoeken. Het onderscheidt zich door het feit dat hier erkende muziekgroepen optreden. Degenen die besluiten om voor het eerst deel te nemen aan dit evenement, weten niet altijd hoe ze daar moeten komen.

Hoe kom je bij de Afisha Picnic
Hoe kom je bij de Afisha Picnic

De picknick van Afisha is een ervaren evenement. Het is al zo'n 7 jaar aan de gang. Elke keer is er een openluchtconcert met een gevarieerd programma. Deze omvatten sportentertainment, dansvloeren, een leeszaal in de open lucht, een videogamesalon en nog veel meer. Het hoogtepunt van het programma zijn natuurlijk de muzikanten die optreden op een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld podium. Het aantal groepen en singles-artiesten die deelnemen aan het festival is meer dan 50.

Sinds 2007 is het Kolomenskoye Museum-Reserve gekozen als locatie voor een dergelijk grootschalig evenement. Er zijn grote gebieden en de plaats is veilig vanuit milieuoogpunt en het park ligt bijna in het centrum van Moskou. Op verschillende punten van het park komen “clubs of interest” en een podium. Een kaartje voor een muzikale picknick kan direct op de festivaldag worden gekocht. U moet slechts één regel onthouden: bij de ingang wordt alle inkomende zorgvuldig gecontroleerd. Daarom mag u geen alcohol of dranken in glazen flessen meenemen. Het is noodzakelijk om rekening te houden met het feit dat er veel mensen zullen zijn die Kolomenskoye willen bezoeken op de dag van het festival. Dit betekent dat u zich moet voorbereiden op het feit dat u in de rij moet gaan staan bij de ingang. En als je helemaal aan het begin van het evenement gaat, bedenk dan hoe laat je moet vertrekken om niet te laat te komen.

De vakantie duurt de hele dag. In de regel begint het om 12.00 uur en eindigt het om 21.00 uur. Je kunt op elk moment deelnemen aan de actie.

De gemakkelijkste manier om bij de Afisha Picnic te komen is voor Moskovieten. Ten eerste hoeven ze niet naar een andere stad te reizen. Slechts een paar metrostations of een paar haltes met het openbaar vervoer en inwoners van de hoofdstad kunnen dit festival gemakkelijk bereiken. Ze hoeven alleen een kaartje te kopen aan de kassa van de locatie waar het evenement wordt gehouden. En de ingang is open. Daarnaast kun je via internet een kaartje kopen met bezorging. Dit alles is gedocumenteerd op de officiële website van het festival. Het volstaat om gewoon naar de portal te gaan en in de sectie "tickets" het type betaling en ontvangst van pasdocumenten te selecteren. Zo kunnen inwoners en gasten van de hoofdstad een elektronisch ticket kopen. Het wordt betaald met een plastic kaart. Het document zelf wordt u per e-mail toegestuurd.

De tweede optie is om een ticket te kopen op een partnersite met een bezorgopdracht. Het betalingsprincipe is hetzelfde - geef het kaartnummer en de gewenste bezorgdag op.

Degenen die in andere steden wonen, maar ook dit evenement willen bijwonen, kunnen een ticket op de website uitgeven volgens hetzelfde schema dat wordt gebruikt door inwoners van Moskou. Het is voldoende om het te kopen en af te drukken, en dan op de dag van het festival naar Kolomenskoye te komen, je afdruk bij de ingang te presenteren en je kunt gaan genieten van de muziek en de frisse lucht.

Daarnaast organiseert een aantal organisaties hele rondleidingen voor niet-ingezetenen die het muziekfestival willen bezoeken. De voucher is inclusief betaling voor reis, accommodatie en natuurlijk het ticket zelf. Zo'n rondreis kost natuurlijk iets meer dan wanneer je het zelf zou regelen. Maar het belangrijkste voordeel is dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Alles wordt voor je gedaan.

Aanbevolen: