Het Vieren Van Het Jubileum: hoe

Inhoudsopgave:

Het Vieren Van Het Jubileum: hoe
Het Vieren Van Het Jubileum: hoe

Video: Het Vieren Van Het Jubileum: hoe

Video: Het Vieren Van Het Jubileum: hoe
Video: Is het vieren van een jubileum Haram in de Islam ? Sheikh Dr. Yasir Qadhi 2024, April
Anonim

De gastheer van het evenement is de hoofdpersoon bij de viering, misschien na de held van de dag. Het vieren van een verjaardag of jubileum is een verantwoorde aangelegenheid, omdat er geen tweede poging in zit. Daarom, zelfs voor zulke meesters van improvisatie als de gastheren van de vakantie, is het handig om voor elke uitgang een paar tips te onthouden.

Het vieren van het jubileum: hoe
Het vieren van het jubileum: hoe

instructies:

Stap 1

Bedenk een feeststijl. Tegen bijna elke ronde datum - 30, 40 en zelfs meer 50 jaar - heeft een persoon al een bepaalde levensstijl, professionele voorkeur, gewoonten en verslavingen. Op basis daarvan moet je het thema van het jubileum kiezen. Bespreek en stem het scenario af met de held van de gelegenheid of zijn familieleden die verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding.

Stap 2

Kies een locatie en denk na over het ontwerp van de hal. Naast de traditionele versiering met bloemen en/of ballonnen kun je kiezen voor bijzondere elementen die het thema van de avond benadrukken. Dus voor een enthousiaste automobilist is een restaurant in een museum van oldtimers geschikt, voor een officier of zeiler - een modieus nautisch thema.

Stap 3

Onthoud de namen van de genodigden. Een van de functies van de gastheer van de viering is om het woord van de ene felicitatie aan de andere door te geven en de spreker voor te stellen aan gasten die hem niet kennen. Noteer daarom vooraf de namen en patroniemen van de eregasten (ouders, echtgenoot, kinderen van de held van de dag, zijn beste vrienden, maar ook partners, bazen, enz.) op het spiekbriefje.

Stap 4

Dring niet direct na het begin van het feest op gasten met wedstrijden en ander plezier. Ze moeten zich opfrissen, een paar glazen nemen, hun buren aan tafel leren kennen om zich meer op hun gemak te voelen.

Stap 5

Organiseer aan het begin van de avond een reeks sit-down-wedstrijden waarbij gasten hun stoel niet hoeven te verlaten. Ga daarna verder met actiever entertainment. Onthoud de formule voor de optimale balans tussen plezier en ontspanning: gedurende 40 minuten van het programma - 20-30 minuten dansen en "vrije tijd". Vermoeid de genodigden niet te veel - ze kwamen tenslotte naar het jubileum om plezier te hebben.

Aanbevolen: