Hoe Hoektanden Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Hoektanden Maken?
Hoe Hoektanden Maken?

Video: Hoe Hoektanden Maken?

Video: Hoe Hoektanden Maken?
Video: Visalys Veneer directe techniek 2024, April
Anonim

Het vampierthema neemt een leidende positie in op de ranglijst van films, boeken en entertainment. Scherpe hoektanden zijn een symbool geworden van populariteit en onsterfelijkheid. Met hun hulp kun je transformeren in een vampier op een themafeest, Allerheiligen, of gewoon om anderen te amuseren. Je kunt hoektanden maken met de meest gewone, geïmproviseerde middelen, je hebt alleen wat tijd en verbeeldingskracht nodig.

Sommigen maken hun hoektanden voor altijd, sommigen voor het feest
Sommigen maken hun hoektanden voor altijd, sommigen voor het feest

Noodzakelijk

  • - Oranje
  • - mes
  • - gekrulde marmelade
  • - plastic plug
  • - Scotch
  • - kauwgom

instructies:

Stap 1

Sommige tandheelkundige klinieken kunnen echte vaste hoektanden maken op uw bovenste snijtanden. Deze procedure is pijnlijk en duur. Bovendien kunnen hoektanden volgens individuele indicaties niet bij u passen.

Stap 2

Voor een maskerade, Halloween of gewoon voor de lol kun je thuis tijdelijke tandklemmen maken. Een manier is sinaasappelschil. Neem de helft van deze vrucht, verwijder het vruchtvlees en snijd de schil zigzaggend met een scherp mes doormidden. Verdeel de resulterende driehoekige getande helften en steek ze met de witte kant naar boven in je mond, over je tanden.

Stap 3

Vampiertanden, die enkele uren in je mond blijven, kunnen worden gemaakt van een plastic vork. Breek een paar tanden af en plaats ze in je mond over je snijtanden met kauwgom of plakband.

Stap 4

Zoek naar giftanden in supermarkten voor gummies. Toegegeven, marmelade wordt meestal volumineus gemaakt en steekt daarom uit de mond. Maar dergelijke hoektanden zijn voldoende voor een eenmalige weergave.

Stap 5

Bouw je hoektanden met kauwgom of gummies. Gekochte marmelade (zoete sneeuw) kan een beetje in de magnetron worden gesmolten en worden gemengd met poedersuiker: het wordt plastic, het is gemakkelijk om het elke vorm te geven. Bovendien blijft de nog warme marmelade steviger aan de tanden plakken.

Aanbevolen: