Hoe Kattenoren Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Kattenoren Te Maken
Hoe Kattenoren Te Maken

Video: Hoe Kattenoren Te Maken

Video: Hoe Kattenoren Te Maken
Video: Maak je eigen kattenoren! || Just Madeleine || 2024, April
Anonim

De rol van Catwoman bracht wereldwijde bekendheid en duizenden fans naar Hollywood-actrice Halle Berry. De vrouwelijke, pluizige spinlook is een geweldige optie voor elk feest. Bovendien kun je kattenoren met je eigen handen maken.

Hoe kattenoren te maken
Hoe kattenoren te maken

Noodzakelijk

  • - kunstbont;
  • - voeringstof;
  • - synthetische winterizer of holofiber;
  • - draden passend bij de kleur;
  • - een dunne rand, bedekt met stof, of gemaakt van getwijnd draad.

instructies:

Stap 1

Alles wat je nodig hebt, kun je kopen in elke winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van stoffen en accessoires. Kies voor het buitenste deel van het oor een strook van het fijnste en zachtste nepbont in zwart, grijs of bruin. De voeringstof waaruit het binnenoor wordt genaaid, kan wit, roze of grijs zijn. De verbeeldingskracht wordt echter door niets beperkt, oren met een ongewone kleur zullen er erg nieuwsgierig uitzien, vooral in combinatie met een origineel kostuum.

Stap 2

Voordat u met het creatieve proces begint, moet u een patroon voorbereiden. Kattenoren hebben de vorm van een driehoek, dus de sjabloon ziet er elementair uit. Teken op een vel dik papier of karton een gelijkbenige driehoek van de gewenste grootte - dit is de schets van het toekomstige oor.

Stap 3

Zodra het patroon aan de stof is bevestigd, trekt u er omheen met een eenvoudig potlood. U moet twee stukken bont maken en twee voeringstof voor de binnenkant van het oor. Knip vervolgens de driehoeken uit en laat ongeveer een centimeter naadtoeslag over.

Stap 4

Vouw de pels- en stofdelen naar elkaar toe, naai aan de verkeerde kant van de zijkanten. Laat een klein gaatje aan de basis en draai de oren erdoor naar de voorkant.

Stap 5

Vul de driehoeken met vulmiddel. Als je geen holofiber of synthetische winterizer bij de hand hebt, kun je gewone watten of zelfs restjes stof gebruiken. Naai de basis tot het einde met een blinde steek.

Stap 6

Naai de oren aan de rand met sterke, bijpassende draden en probeer ze een beetje te wikkelen met de hoeken naar binnen, zoals de oren van een echte kat.

Stap 7

Kleed en draag! Handgemaakte kattenoren zullen zowel volwassenen als kinderen aanspreken. Dit unieke handgemaakte accessoire zal een interessante aanvulling zijn op een kostuum op een themafeest. Een smalle jurk in een geschikte kleur, hoge hakken, een flirterige paardenstaart - niemand kan de zachte kattenstap weerstaan.

Aanbevolen: