Hoe De 16e Verjaardag Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De 16e Verjaardag Te Vieren?
Hoe De 16e Verjaardag Te Vieren?

Video: Hoe De 16e Verjaardag Te Vieren?

Video: Hoe De 16e Verjaardag Te Vieren?
Video: MIJN 16e VERJAARDAG | Sanne Marieke 2024, Mei
Anonim

Een goed voorbereide vakantie ter ere van het 16-jarig jubileum zal helpen om het belang van het evenement te benadrukken en zal vele jaren in het geheugen blijven. Op deze dag gaat een tiener van de kindertijd naar de adolescentie, maar droomt meer dan ooit van een wonder en gelooft erin. Naaste mensen kunnen dit wonder voor hem doen: ouders en vrienden door een onvergetelijke dag vol verrassingen en cadeaus te organiseren.

Hoe de 16e verjaardag te vieren?
Hoe de 16e verjaardag te vieren?

instructies:

Stap 1

Hoe de 16e verjaardag te vieren, moet samen worden besloten door de jarige en de ouders. De beste oplossing zou een dubbel feest zijn. Het eerste deel samen met ouders thuis of in een café, het tweede zonder volwassenen in een club, in een discotheek, enz.

Stap 2

De voorbereidende voorbereiding op de viering moet worden overgenomen door de tiener. Alleen hij kan zelf bepalen wat hij op deze dag wil ontvangen, en vervolgens een plan opstellen en dit met zijn ouders afspreken.

Stap 3

Nadat u met de ouders overeenstemming heeft bereikt over de mogelijke variant van de vakantie, bespreekt u vooraf de plaats van ontmoeting met vrienden, aangezien zij hun ouders om toestemming moeten vragen om de viering bij te wonen. Als alles in overeenstemming is, ga je verder met actie.

Stap 4

De ouders zijn verantwoordelijk voor het financiële deel, plus de oplossing van het vraagstuk van het huren van een pand, het afspreken van eten en drinken en het kopen in winkels.

Stap 5

Een gezamenlijke vakantie van kinderen en volwassenen doe je het beste met een presentator. Laat er een script zijn, een plechtige felicitatie en overhandiging van geschenken. Hierdoor zullen gasten van zowel oudere als jongere generaties zich meer ontspannen voelen.

Stap 6

De vakantie moet worden gepland, maar met elementen van een verrassing voor de jarige, dus de voorbereiding van het programma moet op de ouders liggen, evenals op zijn goede vrienden.

Stap 7

Het is gebruikelijk om belangrijke en waardevolle geschenken te geven voor de 16e verjaardag. Het kan goud zijn, video (audio) apparatuur, elektronica. Het is raadzaam dat ouders van tevoren weten wat hun kind wil - het is tenslotte hun geschenk dat op deze dag het belangrijkste voor hem zal zijn.

Stap 8

Een meer bescheiden en economische optie is om het plechtige deel thuis te vieren en dan naar de natuur te gaan. Zorg ervoor dat je buitenspellen voor de lol en rekwisieten voor hen bedenkt.

Stap 9

Foto- en video-opnamen van de vakantie kunnen amateuristisch zijn, maar het is de moeite waard om deze dag vast te leggen.

Aanbevolen: