Hoe Een Ginganghuwelijk Te Vieren?

Hoe Een Ginganghuwelijk Te Vieren?
Hoe Een Ginganghuwelijk Te Vieren?

Video: Hoe Een Ginganghuwelijk Te Vieren?

Video: Hoe Een Ginganghuwelijk Te Vieren?
Video: Huwelijksjubileum 2024, Mei
Anonim

Dus je hebt een jaar samengewoond en nu moet je een chintz-huwelijk vieren. De mensen noemden dit jubileum ook wel een gaas- of linnenhuwelijk. Meestal wordt de oorsprong van de naam van deze datum als volgt bepaald: de routine van relaties is al het leven van een jong stel binnengekomen, dat wil zeggen "chintz-eenvoud". Een andere versie relateert de naam van de eerste huwelijksverjaardag aan het woord "sitras", wat "bont" betekent in het Sanskriet. Inderdaad, het eerste jaar na de bruiloft is zelden saai en eentonig te noemen.

hoe een ginganghuwelijk te vieren?
hoe een ginganghuwelijk te vieren?

Huwelijksjubilea zijn tegenwoordig geen groot feest meer. Gasten worden zelden uitgenodigd. Veel stellen kiezen ervoor om hun vakantie ingetogen te vieren. Maar aangezien u gelukkig getrouwd bent, is het perfect mogelijk om uw geluk met anderen te delen door een feestmaal te houden voor vrienden en familie. Ze moeten zien dat jij en je man één zijn.

Het is raadzaam om voor het feest chintz-gordijnen op te hangen. Denk ook aan de dresscode. Vertel gasten van tevoren dat ze chintz-jurken en -shirts moeten dragen.

Hoe zit het met cadeautjes? De genodigden presenteren meestal producten van chintz. In de regel geven echtgenoten elkaar de voorkeur aan hartvormige dingen.

Je moet niet bang zijn dat de vakantie te sentimenteel zal blijken te zijn. Onthoud dat het belangrijkste doel van deze date is om jullie nog dichter bij elkaar te brengen.

Aanbevolen: