Waar Te Gaan Op Vrijdagavond In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op Vrijdagavond In Moskou
Waar Te Gaan Op Vrijdagavond In Moskou

Video: Waar Te Gaan Op Vrijdagavond In Moskou

Video: Waar Te Gaan Op Vrijdagavond In Moskou
Video: Moscow.avi 2024, April
Anonim

Na het werk op vrijdag wil ik vooral ontspannen. Moskou biedt veel recreatiemogelijkheden - theaters, ongewone restaurants, ontspannen wandelingen door de straten en parken, luidruchtige clubs en musea.

Waar te gaan op vrijdagavond in Moskou
Waar te gaan op vrijdagavond in Moskou

instructies:

Stap 1

Op vrijdag kun je heerlijk uitrusten door naar het theater te gaan. Musicals, opera's en operettes, ballet, conceptvoorstellingen of zelfs theatercafés zijn goede avondkeuzes. Het is natuurlijk beter om naar het theater te gaan in het gezelschap van een geliefde. Fans van levendige indrukken zullen de musical "The Little Mermaid" interessant vinden, het bestaat volledig uit mooie, melodieuze liedjes, ongelooflijke trucs en een romantische liefdeslijn. Een gezamenlijke reis naar deze musical zal veel aangename indrukken achterlaten. Als je van hot houdt, koop dan kaartjes voor Chicago, een slecht verhaal, adembenemende dansroutines en vakmanschap van artiesten zullen je avond tot een onvergetelijke ervaring maken.

Stap 2

Het restaurant "In the Dark" zal ook fans van spannende indrukken aanspreken. Hier dineer je in volledige duisternis, zonder de minste lichtbronnen. U wordt bediend door blinde obers en door visuele deprivatie kunt u de smaak van de voortreffelijke gerechten die in dit restaurant worden geserveerd, levendiger ervaren. Als je zo'n avontuur wilt beleven, plan dan vooruit, want dit project is zo populair.

Stap 3

Liefhebbers van wandelingen kunnen op vrijdag in het centrum van Moskou flaneren, kijken naar de legendarische Patriarchvijvers, wandelen langs de pleinen en boulevards. Moskou is op elk moment van het jaar 's nachts mooi. Het enige dat de wandeling kan bederven is strenge kou of regen. In dit geval is het beter om 's avonds buiten te zitten in een café of theater.

Stap 4

Vanaf dit jaar zijn grote Moskouse musea open tot acht uur 's avonds, dus je kunt ronddwalen in de Tretjakovgalerij of het Poesjkinmuseum. 's Avonds zijn de zalen halfleeg, niemand zal je lastig vallen om te genieten van je favoriete schilderijen of sculpturen.

Stap 5

En natuurlijk kun je op vrijdagavond naar je favoriete club met livemuziek of dans. Drink daar een biertje of je favoriete cocktail en ontspan na een week werken.

Aanbevolen: