Hoe De Sardijnse Cavalcade Wordt Gehouden In Italië

Inhoudsopgave:

Hoe De Sardijnse Cavalcade Wordt Gehouden In Italië
Hoe De Sardijnse Cavalcade Wordt Gehouden In Italië

Video: Hoe De Sardijnse Cavalcade Wordt Gehouden In Italië

Video: Hoe De Sardijnse Cavalcade Wordt Gehouden In Italië
Video: Sardinië 2019 Sardegna 2024, April
Anonim

Sardinië (Italië) organiseert elk jaar vele kleurrijke en indrukwekkende festivals, maar de meest populaire blijft de Cavalcada van Sarda. Toeristen uit vele landen van de wereld en Italianen uit andere steden komen naar deze betoverende show kijken.

Hoe de Sardijnse Cavalcade wordt gehouden in Italië
Hoe de Sardijnse Cavalcade wordt gehouden in Italië

instructies:

Stap 1

De Sarda Cavalcade (Sardijnse Cavalcade) wordt jaarlijks gevierd in de stad Sassari op de voorlaatste zondag in mei. Elke keer wordt een nieuwe locatie geselecteerd (hoofdplein, stadion, hippodroom en andere locaties die groot genoeg zijn).

Stap 2

's Morgens vroeg verzamelen zich in de straten heldere colonnes van deelnemers, die plechtig op de muziek naar het festivalterrein lopen. Deze processie wordt niet alleen te voet bijgewoond, maar ook door paardenkolommen.

Stap 3

Karren moeten mooi en versierd zijn, paarden en paarden goed verzorgd en mensen gekleed in carnavalskostuums. Ook u kunt deelnemen aan de kermis en een kostuum kiezen dat bij u past.

Stap 4

Laat je fantasie zien, kies een heldere pruik, een ongebruikelijk decor, sieraden en kleurrijke accessoires. Dit festival is een geweldige kans om de lokale folklore te ontdekken en zelfs deel te nemen aan enkele optredens van het festival.

Stap 5

In de middag kunt u acrobatische optredens en verschillende trucs van de middeleeuwse ridders bekijken. 'S Avonds worden er traditionele dansen op volksmuziek gehouden op het plein van Sardinië. Voor de vakantie zijn niet alleen paarden versierd, maar ook de straten van het eiland. Je kunt de Sardiniërs helpen de stad aan te kleden, daarmee zet je een stukje van jezelf in de kermis.

Stap 6

De Sardijnse cavalcade wordt beschouwd als een van de jongste tradities in Italië. De eerste keer dat dit festival werd georganiseerd ter ere van de aankomst in Italië van de koning van het land Umberto I en koningin Margaretha van Savoye. Dit gebeurde in 1899. Het carnaval werd bijgewoond door ongeveer drieduizend mensen. De vorsten hielden van de cavalcade van Sardis, dus het werd een tweede keer opgevoerd, maar ter ere van een andere koning - Victor Emmanuel III.

Stap 7

Toen werd besloten om absoluut alle vooraanstaande gasten van Sardinië op dezelfde manier te ontmoeten. Maar deze feestdag werd pas in 1951 een traditie, sindsdien is het carnaval een jaarlijks volksfeest geworden.

Stap 8

Als je deze kleurrijke stoet minstens één keer bezoekt, wil je in mei zeker meer dan één keer naar Sassari komen.

Aanbevolen: