Hoe De Sardijnse Cavalcade Te Zien?

Inhoudsopgave:

Hoe De Sardijnse Cavalcade Te Zien?
Hoe De Sardijnse Cavalcade Te Zien?

Video: Hoe De Sardijnse Cavalcade Te Zien?

Video: Hoe De Sardijnse Cavalcade Te Zien?
Video: Volkskeuken: Sardijnse herderspasta | de Volkskrant 2024, April
Anonim

Sardijnse Cavalcade (Cavalcade Sarda) - een festival dat plaatsvindt in de Italiaanse stad Sassari. De geschiedenis is verbonden met een bezoek aan het eiland van de koning van Italië Umberto I in 1899, ter gelegenheid van de komst van de vorst, gingen de inwoners in traditionele kostuums de straten van de stad op om hem te begroeten. Sinds 1951 wordt het carnaval elk jaar gehouden.

Hoe de Sardijnse cavalcade te zien?
Hoe de Sardijnse cavalcade te zien?

instructies:

Stap 1

Bekijk de data van de Sardijnse cavalcade op de officiële website van het festival, meestal vindt de feestelijke processie plaats op de derde zondag in mei. Daar vindt u ook informatie over de geschiedenis van de vakantie, kostuums en tradities.

Stap 2

Koop vliegtickets naar Sardinië. De enige luchthaven die internationale vluchten accepteert, is de luchthaven van Cagliari. Er zijn geen directe vluchten van Moskou naar de grootste stad van Sardinië, de vlucht met één tussenverbinding in Rome wordt uitgevoerd door AlItalia. Daarnaast voeren lokale luchtvaartmaatschappijen vluchten uit vanaf Sicilië en Frans Corsica.

Stap 3

Vraag een Schengenvisum aan voor Italië. De lijst met documenten die nodig zijn om een visum te openen, is te vinden op de officiële website van de Italiaanse ambassade.

Stap 4

Plan je route van Cagliari naar Sassari. U kunt gebruik maken van de busdienst tussen deze Sardijnse steden, met de trein reizen of een auto huren. De afstand tussen de steden is ongeveer 240 km per spoor.

Stap 5

Sluit je aan bij de feestelijke processie, die wordt bijgewoond door bewoners gekleed in klederdracht. Het begint 's ochtends vanaf de rand van de stad; de lengte van de route is ongeveer twee kilometer. Je ziet karren en paarden versierd met bloemen en linten, je kunt deelnemen aan traditioneel Sardijns plezier, kijken naar de optredens van straatkomieken en stuntmannen. Bovendien is het gebruikelijk om op deze dag een stevige lunch te nuttigen, zodat u de smaak van vleeswaren, verse kaas, lokale zoetigheden, waarvan nougat de belangrijkste is, en heerlijke rode wijn zult waarderen. 's Avonds kunt u een kleurrijke historische voorstelling en ruiters bekijken op het centrale plein van de stad. De avond wordt afgesloten met vrolijke dansen onder begeleiding van volksinstrumenten.

Aanbevolen: