Wat Te Geven Voor 6 Jaar Vanaf De Trouwdag?

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Voor 6 Jaar Vanaf De Trouwdag?
Wat Te Geven Voor 6 Jaar Vanaf De Trouwdag?

Video: Wat Te Geven Voor 6 Jaar Vanaf De Trouwdag?

Video: Wat Te Geven Voor 6 Jaar Vanaf De Trouwdag?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een ontroerende en vreugdevolle gebeurtenis in iemands leven. Door de jaren heen viert de familie niet de trouwdag, maar de huwelijksverjaardag. Elk jaar heeft zijn eigen naam en tradities van vieringen.

Wat te geven voor 6 jaar vanaf de trouwdag?
Wat te geven voor 6 jaar vanaf de trouwdag?

De eerste verjaardag van het huwelijksfeest is chintz, en het is gebruikelijk om chintz-producten te geven, het kan een sjaal of een tafelkleed zijn. Vijf jaar vanaf de datum van de bruiloft - een houten bruiloft, 6 jaar - een gietijzeren verjaardag.

Gietijzer

De naam "gietijzeren bruiloft" is niet toevallig: de verwerking van gietijzer is als familierelaties, die elk jaar worden omlijst met verschillende emoties, waardoor het gezin steeds meer verenigd en onafscheidelijk wordt. Tegelijkertijd is zes jaar een periode waarin echtgenoten hun relatie tot elkaar heroverwegen. Vermoeidheid heeft zich misschien al opgehoopt en teleurstelling in een partner, en daarom is een relatie - zelfs sterk van uiterlijk, zoals gietijzer - in feite erg kwetsbaar, zoals dit metaal, dat bekend staat om zijn vermogen om gemakkelijk te breken en te barsten van de minste klap.

Gietijzeren huwelijksgeschenken

Weinig mensen herinneren het zich, maar er is een hele traditie van hoe en wat te geven voor zo'n jubileum. Het is bijvoorbeeld nutteloos voor vrienden om gebruiksvoorwerpen mee naar huis te nemen - een jonge gastvrouw kan beledigd zijn en daarom moeten ze symbolische geschenken geven. Vroeger was hun keuze beperkt en gaven ze meestal geschenken die ze met hun eigen handen hadden gemaakt. Vaak werden met de hand gegraveerde huishoudelijke artikelen als cadeau aangeboden; dit werd als een goede vorm beschouwd. Geschenken waren vazen, beeldjes, kisten en zelfs gietijzeren schrijfbureauaccessoires.

Natuurlijk wordt de keuze van geschenken tegenwoordig vertegenwoordigd door een aantal verschillende items. In de regel proberen ze dingen met een hint te geven, omdat ze meer een symbool zijn dan een huishoudartikel.

Vrienden kunnen een braadpan geven, speels ingericht: gietijzer, en leuk, en komt goed van pas op de boerderij. Als een echtpaar een landhuis of een zomerhuisje heeft, kunt u chique smeedijzeren interieurartikelen of opengewerkte designroosters voor de open haard doneren. Een gegoten fotolijst met een ongewone vorm kan ook een decoratie van het huis worden, en om het gezinsleven gelukkig te maken, kunt u de pasgetrouwden een hoefijzer van gietijzer aanbieden, omdat het een symbool van geluk en welzijn zal zijn.

Een interessant geschenk zijn ringen gemaakt van gietijzer voor een man en vrouw, dit zal een symbolische herinnering aan hun trouwdag en sterke familiebanden worden.

Het geven van dingen voor het huishouden is het voorrecht van de ouders. Hier kunnen ze elk huishoudelijk product voor het dagelijks leven presenteren. En dit zal niet als triviaal worden beschouwd, omdat zo'n geschenk al lang wordt beschouwd als een symbool van het versterken van zaadrelaties. Een vrouw moet zeker aan een vrouw geven - "om de haard te versterken en barmhartigheid te tonen", zoals ze eerder zeiden.

Aanbevolen: