Zo Vier Je Je 18e Verjaardag In De Winter

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je 18e Verjaardag In De Winter
Zo Vier Je Je 18e Verjaardag In De Winter

Video: Zo Vier Je Je 18e Verjaardag In De Winter

Video: Zo Vier Je Je 18e Verjaardag In De Winter
Video: Zo vierde ik mijn 18e verjaardag!! II Suprise, bday feestje met vriendinnen u0026 zee met vriend 2024, April
Anonim

Wil je de coming of age-vakantie op een bijzondere manier doorbrengen? Wees niet bang om te bevriezen of je te vervelen in het koude seizoen, maar denk eerder aan het scenario van een heet feest dat je een goed humeur zal bezorgen en lang in je geheugen zal blijven.

Zo vier je je 18e verjaardag in de winter
Zo vier je je 18e verjaardag in de winter

instructies:

Stap 1

Als u van actieve rust houdt, nodig dan uw vrienden uit om uw verjaardag met u buiten de stad door te brengen in een privéhuis of op een camping met ski- en andere wintersportuitrusting. Daar kun je ook kleine wedstrijden organiseren waarbij de winnaars van de skirace wat prijzen moeten winnen. Je kunt maar beter vooraf nadenken over het "prijzenfonds". Het belangrijkste is dat aan elke deelnemer kleine souvenirs worden gepresenteerd.

Stap 2

Nodig je vrienden uit op de ijsbaan. Zelfs als je zelf geen moeite hebt met schaatsen, zal het leerproces leuk en onvergetelijk zijn, vooral als er een gelijk aantal meisjes en jongens onder de genodigden zijn. Als je bang bent om te vallen, zorg dan voor bescherming, die je in elke sportwinkel kunt kopen. En ga na anderhalf tot twee uur skiën met je vrienden naar het dichtstbijzijnde café - drink koffie en deel je indrukken.

Stap 3

Op elk moment van het jaar kun je een themafeest organiseren met bijpassende kostuums, kapsels, eten en muziek. Er zijn veel ideeën voor dergelijke vieringen: een boogie-woogiefeest, een oosters feest, een pyjamafeest, een clownfeest, enz. Jouw taak is om na te denken over het scenario van de vakantie, zodat de gasten zich niet vervelen en de juiste sfeer niet verdwijnt. Om dit te doen, kunt u zich wenden tot de diensten van organisatoren van dergelijke vakanties in uw stad.

Stap 4

Als je je 18e verjaardag alleen gaat vieren, regel dan vooraf met een professionele fotograaf bijvoorbeeld een fotoshoot in de sneeuw. Misschien kunt u "transformeren" in een of meerdere afbeeldingen, afhankelijk van de verbeeldingskracht en vrije tijd van de fotograaf en het model.

Stap 5

Als je iemand wilt feliciteren met zijn 18e verjaardag, verras hem dan - regel vuurwerk op een besneeuwde straat of trap een korte maar originele felicitatie in de sneeuw, en bel dan de jarige en vraag hem uit het raam te kijken. Als cadeau voor meisjes kun je bloemen die in de wintermaanden moeilijk verkrijgbaar zijn vooraf bestellen bij de bloemenwinkel.

Aanbevolen: