Zo Vier Je Je 18e Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je 18e Verjaardag
Zo Vier Je Je 18e Verjaardag

Video: Zo Vier Je Je 18e Verjaardag

Video: Zo Vier Je Je 18e Verjaardag
Video: 18e VERJAARDAG VAN MELANIE EN GIO! 2024, Mei
Anonim

Aan de vooravond van een verjaardag denk je altijd na over hoe je een vakantie kunt vieren, zodat de gasten zich niet vervelen en de jarige zelf gelukkig is. Een speciale datum in het leven van elke persoon is de 18e verjaardag - de grens tussen kindertijd en volwassenheid. Daarom wil ik speciaal mijn volwassenwording vieren. Je kunt veel geld uitgeven om je verjaardag te vieren en tegelijkertijd de dag behoorlijk saai en pretentieus doorbrengen, of je kunt een grandioos vuurwerk van indrukken regelen, waarbij je de grenzen van het geplande budget in acht neemt. Opties voor het vieren van het 18-jarig jubileum voor elke portemonnee worden hieronder besproken.

Zo vier je je 18e verjaardag
Zo vier je je 18e verjaardag

Noodzakelijk

wedstrijden, buitenspelen, ballen, geld

instructies:

Stap 1

18e verjaardag van het huis Zomerresidentie, appartement, huis - deze optie viert het 18-jarig jubileum thuis en in een vertrouwde omgeving. Het belangrijkste voordeel van deze optie is volledige vrijheid van handelen. 'S Ochtends kun je het appartement versieren met heldere ballonnen, een collage maken van kinderfoto's van de jarige en zijn vrienden, een muurkrant ophangen waarop de genodigden hun felicitaties achterlaten. Het huisgemaakte buffet laat je in een democratische sfeer proeven van verschillende snacks en lichte gerechten met originele en vrolijke toasts. In het entertainmentprogramma kun je vernieuwende ideeën laten zien en interessante prijsvragen bedenken. Een geweldige gelegenheid om plezier te hebben is het spelen van Twister met karaoke. Twister is een actief spel voor het hele bedrijf, dat het publiek test op flexibiliteit, plasticiteit en het vermogen om een uitweg te vinden uit een schijnbaar hopeloze situatie die door roulette is gecreëerd. 's Avonds kun je een spontane disco regelen, je favoriete hits draaien en jezelf als DJ proberen. Voordeel: geen kader voor het feest, comfortabele sfeer, lage kosten.

Nadeel: het evenement dreigt een saaie, uitgesponnen avond te worden.

Prijs van het evenement: feestelijk eten - 5.000 roebel, Twister-spel - 900 roebel, huisdecoratie - 200 roebel.

Stap 2

18e verjaardag in het uitgaanscentrum Aquapark, bowling, biljartzaal. U hoeft niet na te denken over het ontvangen van gasten en dit is een absoluut pluspunt. Waterglijbanen in het waterpark, gokwedstrijd voor het omgooien van pinnen in bowlen, nauwkeurige worpen in biljart zullen een groep vrienden veel plezier bezorgen. De enige beperking is "tijd is geld". Hoe meer tijd je van de games geniet, hoe meer je moet betalen. Een belangrijk punt is trouwens een feestelijk diner. In uitgaanscentra van deze aard is het menu niet bijzonder rijk aan hartige en smakelijke traktaties, en de eetlust komt tijdens het spel. Voordeel: gokervaring.

Nadeel: Gasten lopen het risico honger te krijgen.

Prijs van het evenement: huur van een waterpark per uur per persoon - 400 roebel, traktaties per persoon vanaf 700 roebel.

Stap 3

18e verjaardag in een limousine Limousine, jeep, koets. Een georganiseerde reis met vervoer van de VIP-categorie zal helpen om een verjaardag een echte koninklijke chic te geven. De beste tijd van de dag voor reizen over de weg is 's avonds. De gloeiende stadslichten uit de ramen van de limousine laten je genieten van de serene sfeer van de avond en je een echte ster van het jaar voelen. Voordeel: een onvergetelijke ervaring.

Nadeel: gasten lopen het risico honger te krijgen, overwerk in de auto.

Prijs van het evenement: huur van een limousine per uur - 3000 roebel, decoratie van een limousine - 1000 roebel, lichte snacks - 2000 roebel.

Aanbevolen: